Test Ride
Service
Contact

Honda App

Configurează-ți motocicleta preferată

Configurează-ți motocicleta!

Explorează și personalizează cea mai recentă gamă de motociclete Honda în noua aplicație Honda Motorcycles Europe.

O experiență completă

Joacă-te cu opțiunile de configurare ale motocicletei tale Honda prin vizualizarea 3D și vizualizare 360 ​​de grade și vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Poți face fotografii și le poți partaja cu prietenii tăi pe social media.

Crează-ți propria motocicletă

Cu aplicația Honda Motorcycles îți poți configura motocicleta așa cum dorești. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Răsfoiește catalogul de accesorii originale Honda și montează-le pe motocicleta ta. Apoi exploreză fiecare detaliu cu vizualizarea 3D (360 de grade) și salvează-ți o poză cu motocicleta configurată de tine.

Solicită o ofertă

  Oraș
  Dealer
  Nume
  Email
  Telefon
  Mesaj
  Motor Team va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.