Test Ride
Service
Contact

Gama Honda 2023

NT 1100
XL 750 TRANSALP
CB 750 HORNET
CL 500
FORZA 350

Descoperă noile modele

Pentru 2023, Honda introduce in gama medie doua noi modele: noul HONDA XL 750 TRANSALP si noul HORNET CB 750. In gama de 500 apare noul HONDA CL 500, o motocicleta pe aceeasi platforma ca REBEL 500 dar cu mai multe abilitati stradale si de off road.

XL 750 TRANSALP

XL750 Transalp este un polivalent genial și lasă o singură întrebare fără răspuns. Cât de departe vrei să mergi?
GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
Eligibil pentru RABLA MOTO cu avantaj pana la 7.500 ron

CB 750 HORNET

Noul HORNET cu un raport putere-greutate lider de clasă este furnizat de un motor de 67,5 kW și 75 Nm care conduce un pachet de 190 kg. Noua unitate cu două cilindri paraleli, cu opt supape, combinându-se cu un nou cadru ultra-ușor pentru o performanță extrem de agilă dintr-o parte în alta și o accelerație instantanee. Throttle By Wire (TBW) servește până la 3 moduri de condus și controlul cuplului selectabil Honda pe 3 niveluri (HSTC) cu control Wheelie integrat, plus 3 niveluri de frânare a motorului și livrare de putere

CL 500

Noul CL500 se inspira din CL-urile originale din anii 60 și 70. Folosind motorul cu doi cilindri compatibil cu licența A2 din seria CB500 de la Honda. Vine cu un nou cadru tubular din oțel, suspensie cu cursă lungă și o combinație de roți față/spate de 19/17 inchi pentru o utilizare universala.

NT 1100

O nouă generație de Honda Tourer își face debutul din 2022. Luând inima modelului CRF1100L Africa Twin, motorul ca punct de plecare, NT1100 se bazează pe platforma noua pentru a oferi performanța, confort, agilitate și placer la ture lungi. Inalțimea scăzută a seii și geometria saiului ofera o directie care se combină cu o suspensie premium SHOWA pentru a crea un pachet sportiv de touring

FORZA 350

Vrei un scuter rapid, puternic, agil si confortabil ?
Noi iti propunem din familia HONDA FORZA noul FORZA 350 situat in gama medie, acum revizut si cu capacitate cilindrica marita conform EURO5 cu motor Motorul „enhanced Smart Power+” (eSP+). Acum are o viteza maxima mai mare deci creste acceleratia si viteza de croaziera implicit.

model 2022

CRF1100L AFRICA TWIN

Actualizări de model 2022 :
Actualizările pentru modelul din anul 2022 pentru Honda CRF 1100L includ suport spate standard, o nouă grafică „Big Logo” și setări revizuite pentru versiunea DCT.
Elementele de bază ale motocicletei de durată răman: performanțe off-road extreme provenite de la un șasiu special proectat, greutate mica, cu o silueta subțire în stil raliu și un motor de 1084 cmc cu un cuplu deosebit pe o plaja de turatii foarte mare; un pachet foarte complet de electronice care utilizează o unitate de masurare inerțială cu șase axe pentru a gestiona modurile de conducere și HSTC controlul tractiunii, precum și Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, plus funcționalitatea de detectare a virajelor pe versiunea DCT; Port USB, pilot automat standard; un ecran tactil TFT color de 6,5 inchi care încorporează Apple CarPlay ®, Android auto și conectivitate Bluetooth, si binenteles design, culori și stil inconfundabil Africa Twin.

 • Alege noua grafica 2022

Model 2022

CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Elementele de bază raman: un șasiu ușor și un motor de 1084 cmc cu cuplu mare incepand de la 2000 rpm pana in zona rosie; un pachet complet de electronice care utilizează o unitate de masurare inerțială cu șase axe pentru a gestiona modurile de conducere și HSTC, precum și Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, plus funcționalitatea de detectare a virajelor pe versiunea DCT; Cruise control este standard, manere încalzite, port USB și încărcător ACC; un ecran tactil TFT color de 6,5 inchi care încorporează Apple CarPlay ®, Android Auto ® și conectivitate Bluetooth; faruri cu două LED-uri care dispun de tehnologia lumini de zi (DRL) și lumini de viraj Cornering light; opțiunea de


 • Alege noua grafica !

Alege polivalenta !

HONDA X-ADV

Actualizări de model :
inovatorul X-ADV de la Honda primește o actualizare completa: mai multa putere pentru motor, rapoarte revizuite ale cutiei de viteze, care vin direct cu managementul Throttle By Wire, 4 moduri de rulare implicite, rafinate și extinse cu controlul tractiunii Honda (Honda Selectable Torque Control). Un nou cadru reproiectat este îmbracat cu o caroserie complet noua, iar saua a fost remodelata pentru a fi mai ușor atingerea piciorului la sol. Compartimentul de depozitare de sun sa este mai mare și include un încarcator USB; dar a mai fost inclus inca unul in torpedo. Farurile LED duble au lumini de zi și bordul are un afisaj TFT de 5 inchi care permite conectarea smartphone-ului prin noul sistem de control vocal al smartphone-ului Honda.

Acum cu transmisie DCT cu 6 trepte

FORZA 750 GT

Honda creeaza un scuter nou cu cilindree mare, Forza 750 adaugandul prestigioasei game Forza, dar cu o cutie automata cu dublu ambreiaj in 6 trepte care ofera un condus incitant cu un confort premium si imbracat cu un carenaj într-un stil high-tech. Accelereaza fara efort datorita motorului bicilindric de 745 cmc, echipat cu Throttle By Wire, cu 3 moduri de rulare implicite și control tractiunii pe 3 niveluri.


 • URBAN sau TOURING

E timpul pentru ceva complet nou.

REBEL 1100

Noul CMX1100 Rebel combina stilul clasic cu tehnologia de ultimă ora.
Motor bicilindric paralel cu un cuplu de 98 Nm și o putere de 74 kW, motorul fiind imprumutat de la Africa Twin.
Șasiul cu manevrabilitate deosebit de ridicata include suspensii spate pe gaz și frane de înaltă calitate.
Are 4 moduri de condus, control al tractiunii pe 3 niveluri și Wheelie Control.
Exista si opțiunea de transmisie automata cu dublu ambreiaj DCT.


 • Cruiser Sport

Un cruiser pentru un inceput !

CMX 500 REBEL

Pentru mulți motocicliști de 20 de ani, care au crescut în era digitala – motocicletele înseamna mult mai mult decat doar transport. Ei trebuie să reprezinte un stil de viața, o atitudine și sa le permita sa-și exprime propria identitate individuala. Așteptarile acestor motocicliști sunt diferite de cele ale motociclismului, noile modele reflecta acest lucru. Ele trebuie sa se potriveasca cu viața lor, dar trebuie sa conțina și potențialul de individualizare ulterioara.

 • Categoria A2

Un scuter din categoria medie

FORZA 350

Actualizări de model : Capacitatea cubică crescută pentru scuterul de dimensiuni medii sport/GT de la Honda aduce cu sine o viteză maximă mai mare și o accelerație îmbunătățită. Motorul „enhanced Smart Power+” (eSP+) este, de asemenea, acum compatibil cu EURO5. Actualizările adauga finisaje premium și îmbunatațesc aerodinamica. Parbrizul este actionat electric are o cursa suplimentara de 40 mm, iar o prize USB ofera un plus de confort. Opțional, Forza 350 își poate conecta fara fir riderul la diferite funcții ale smartphone-ului prin noul sistem de control vocal al Honda Smartphone Voice Control system.


 • Sportv si confortabil !

Fiabil, manevrabil si economic

PCX 125

Actualizări de model :
Foarte popularul HONDA PCX125 vine cu un nou stilul si design. De asemenea, ofera mai mult spațiu de stocare sub sa, o priza de încărcare USB Type-C și actionare cu Smart Key. Puterea marita vine de la un nou motor îmbunatatit cu tehnologia Smart Power Plus (eSP+) cu patru supape, cu specificația EURO5 si cu controlul tractiunii Honda Selectable Torque Control (HSTC). Un cadru reproiectat include o cursa mai lunga a suspensiei și anvelope de dimensiuni mai mari.


 • Castiga timp pentru viata ta !

Util si eficient !

VISION 110

Actualizări de model :
Scuterul de zi cu zi Honda a oferit de mult timp o calitate ridicata a construcției și un raport calitate-preț fantastic. Pentru sezonul 2021 beneficiaza de o reîmprospatare completă a stilului, bordul nou și funcționare cu cheie inteligentă SMRT KEY. Un cadru cu arhitectura inteligenta îmbunatațit de ultimă generație Smart Architecture Frame (eSAF) reduce greutatea proprie cu 2 kg și este asortat cu un motor reproiectat mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Motor nou cu tehnologia “enhanced Smart Power” (eSP) engine, care își pastreaza funcția de STRT STOP.

 • Bisturiul in trafic !

125 CC

HONDA GROM

Ești gata să mergi cu ceva complet diferit? • Mic si eficient !

Vrei sa te distrezi in fiecare zi ?

HONDA MONKEY

Ești gata să mergi cu ceva complet diferit?
Nu există nimic altceva ca o Honda Monkey. Are stil propriu. Și un caracter ca nimic altceva. Ghidoanele cromate înalte, plus cadrul, bascula și amortizoarele vopsite în aceeași culoare ca rezervorul de combustibil. Cu un motor nou-nouț, de 125 cmc, răcit cu aer, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și o cutie de viteze cu 5 trepte, fixată într-un șasiu robust, care dispune de frânare ABS controlată de IMU. Este, de asemenea, mic și ușor, doar 104 kg, cu un scaun confortabil așezat la doar 775 mm de sol. O motocicleta mică cu o inimă mare, construită pentru distractie. Asta este Monkey. • 125CC cu 1.5 L/100Km

HONDA GOLDWING

Actualizări de model :

Gold Wing, nava flagship emblematica de touring Honda, a renascut complet în 2018, cu o reducere radicala a greutații, cu o noua suspensie frontala de concept total nou “ double wishbone front suspension “ și un motor nou nouț boxer cu șase cilindri. Statutul său de flagship pentru noile tehnologii este bine întemeiat, cu funcții de ultima ora, inclusiv ecran TFT de 7 inchi, navigație cu girocompas, Apple CarPlay™, Android Auto™, funcționare cu Smart Key, 4 moduri de condus și Hill Start Assist. Pentru 2022, va fi disponibil doar în transmisie cu dublu ambreiaj DCT cu 7 trepte (forma DCT și o noua vopsea contemporana; Mat Jeans Blue Metallic .


2022 HONDA GOLDWING

Actualizări de model :
Gold Wing, nava flagship emblematica de touring Honda, a renascut complet în 2018, cu o reducere radicala a greutații, cu o noua suspensie frontala de concept total nou “ double wishbone front suspension “ și un motor nou nouț boxer cu șase cilindri. Statutul său de flagship pentru noile tehnologii este bine întemeiat, cu funcții de ultima ora, inclusiv ecran TFT de 7 inchi, navigație cu girocompas, Apple CarPlay™, Android Auto™, funcționare cu Smart Key, 4 moduri de condus și Hill Start Assist. Pentru 2022, va fi disponibil doar în transmisie cu dublu ambreiaj DCT cu 7 trepte (forma DCT și o noua vopsea contemporana; Mat Jeans Blue Metallic .


Solicită o ofertă

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.