Test Ride
Service
Contact

Termeni și condiții
de utilizare

Accesarea și utilizarea site-ului Motor Team  face subiectul politicii de mai jos cât și a legilor în vigoare.

Motor Team garantează confidențialitatea datelor personale culese în timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale Motor Team, în concordanță cu legislația privind protecția datelor personale în vigoare.

Paginile de internet Motor Team pot include legături și către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legala privind confidențialitatea acestor date personale. Motor Team respectă dreptul dumneavoastră la intimitate și vă garantează protejarea datelor dumneavoastră, asigurandu-vă că aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dumneavoastră și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Site-urile deținute de Motor Team conțin informații asupra produselor și asupra rețelei de distributie a Motor Team. Imaginile cu produsele Honda și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ, imaginile și/sau culorile pot diferi, în realitate. Dotarile opționale, anumite accesorii pot fi disponibile contra cost.

Motor Team își rezervă toate drepturile să facă orice modificare asupra produselor pe care le comercializează în orice moment și fară preaviz informațiile, specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

Vă rugăm să ne contactati pentru a putea fi cel mai corect informat asupra dotărilor modelelor care vă interesează.

Toate materialele din acest site sunt proprietatea Motor Team și protejate de legea copyright-ului. Vizitatorii pot utiliza informațiile din acest site doar în scop personal și nu în scop comercial; reproducerea, modificarea, republicarea anumitor elemente, parțial sau total, sunt interzise fară acordul scris la Motor Team.