Test Ride
Service
Contact

Rebel 1100

Pret:
Manuala 11.450€ (TVA Inclus)
DCT 12.550€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

E timpul pentru ceva complet nou. Rebel CMX1100 aduce un stil nou de „bobber” din vremurile trecute, dar cu detalii si design contemporan combinat cu tehnologie moderna.

Noul CMX1100 Rebel combina stilul clasic cu tehnologia de ultimă ora.
Motor bicilindric paralel cu un cuplu de 98 Nm și o putere de 74 kW, motorul fiind imprumutat de la Africa Twin.
Șasiul cu manevrabilitate deosebit de ridicata include suspensii spate pe gaz și frane de înaltă calitate.
Are 4 moduri de condus, control al tractiunii pe 3 niveluri și Wheelie Control.
Exista si opțiunea de transmisie automata cu dublu ambreiaj DCT.

 • Putere

  87 CP 

 • Înălțime șa

  700 mm

 • Consum mixt

  4.9 L/100km

 • Volum rezervor

  13.6 l

rebel 1100

Touring sau sport

A fost conceputa, în mod deliberat, ca o motocicletă cu dubla utilizare, la fel de pregatita pentru o croaziera relaxata, cat și pentru o „explozie de adrenalina” ori de cate ori te vei afla pe un drum virajat.
Cei care trec de la motociclete mai mici vor aprecia manevrabilitatea lui Rebel 1100, înalțimea seii de 700 mm și greutatea totala de 223 kg. Cei mai experimentați se vor bucura instantaneu de potențialul de manevrabilitate al șasiului – cu cadrul sau tubular rigid din oțel, furcile față tip cartuș de 43 mm, amortizoare din spate cu cartus pe gaz și etriere fața cu patru pistoane cu montare radiala.

Un motor cu un foarte puternic “PUNCH”

Toți riderii se vor bucura sa exploreze caracterul și performanța oferite de motorul cu două cilindri paraleli de 1.084 cmc (derivat de la CRF1100L Africa Twin) care, cu o putere de vârf de 64 kW și un cuplu de 98 Nm, present la turatii joase si medii ofera un foarte puternic “PUNCH” , plus un caracter special la evacuare.

Motocilcism palpitant și nediluat

Rebel CMX1100 este construit pentru plăcerea pură pe două roți, un roadster din secolul XXI, conceput de la bază pentru a oferi o calatorie placuta, cu un motor ce ofera performanțe și manevrabilitate extraordinare. Fiecare detaliu îl face diferit; Înălțimea șeii este de doar 700 mm, iar materialul cu densitate moale este conturat pentru a oferi suport la accelerație puternică. Un afișaj LCD negativ cu diametru de 120 mm livrează intuitiv informațiille necesare, în timp ce ghidonele largi montate cu distanțiere de 1 inch oferă grip și manevrabilitate superioară.

SASIU

Cadrul din oțel tubular este la baza stilului Rebel
Geometria direcției ofera stabilitate cu caracteristici de manevrabilitate ușoara
Furci față tip cartuș de 43 mm și amortizoare spate cu gaz, ambele reglabile cu preîncărcarea arcului
Etrier de frână față cu patru pistoane cu montare radială și disc plutitor de 330 mm
130/70 B 18, 180/65B16 anvelope față și spate
Cadrul tubular din oțel al lui Rebel se bazează pe designul brut și simplu al fratelui sau mai ic REBEL 500 și prezinta aceeași linie „tematica” definita, care merge pe diagonala din față în spate, cu rezervorul de combustibil jucand rolul sau. Bascula cu diametrul de 50,8 mm are și ea un aspect „proiectat” care să se potriveasca in linoa motocicletei.
Ampatamentul este de 1.520 mm; furcile au un unghi de 30° pentru stilul cruiser iar cursa este de 110 mm pe fata. Aceasta combinație ofera aspectul potrivit, stabilitate în linie dreapta și manevrare precisa și ușoara pe viraje. Greutatea totala este setată la 223 kg pentru Rebel 1100 standard și 233 kg pentru opțiunea echipată cu DCT.

AMORTIZOARE

Furcile frontale tip cartus au elemente tratate pentru micsorarea frecarilor din fiind din 2 piese (fabricate atat din aluminiu extrudat, cat și din aluminiu turnat sub presiune) cuplate cu juguri late de de 43 mm finisate cu un strat de oxid de titan bleumarin închis. Amortizoarele spate duble au o tijă de 12,5 mm și un rezervor presurizat „piggyback”. Atât suspensia față, ct și suspensia spate sunt reglabile pentru preancarcarea arcului.

REBEL 1100

FRANE

Puterea de franare este asigurata de un etrier frontal monobloc cu patru pistoane, montat radial, care mușca un disc flotant de 330 mm și un etrier spate cu un singur piston/disc de 256 mm, ambele gestionate de ABS. Jantele din aluminiu turnat au 5 spițe sportive în formă de Y și poartă anvelope late; un 180/65B16 spate și 130/70B18 fața.

Variante de echipare
și dotări.

01

Rebel 1100

SOHC - 2 cilindri paraleli, 4 timpi - 87 CP

Transmisie
 • Manuală

11.450€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Selectable Torque Control
 • 4 moduri de condus
 • Wheelie Control
 • Cruise Control
 • Lumini LED
 • Priza USB C
 • Euro 5
01

Rebel 1100 - DCT

SOHC - 2 cilindri paraleli, 4 timpi - 87 CP

Transmisie
 • Automată

12.550€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Selectable Torque Control
 • 4 moduri de condus
 • Wheelie Control
 • Cruise Control
 • Lumini LED
 • Priza USB C
 • Euro 5
 • Transmisie automata

Programează un Test Ride

Convinge-te că Rebel 1100 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre Rebel 1100

Descarcă materialele Rebel 1100 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN Rebel 1100?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre Rebel 1100.

  Programează un test-ride!