Test Ride
Service
Contact

REBEL 1100 T

Pret manuala 12.650€ (TVA Inclus)
automata 13.750€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

CMX1100T Rebel - o nouă versiune Touring accesorizata cu semi-carena aerodinamică și cutii bagaje rigide.
Ca întotdeauna, motorul cu două cilindri paraleli de 1.084 cmc are performanțe serioase, plus caracterul puternic am motorului da și o notă de evacuare placuta. Controlul selectabil al cuplului Honda cu control integrat pentru Wheelie, Cruise Control și 3 moduri de rulare implicite furnizate prin Throttle by Wire alcătuiesc un pachet complet de componente electronice de ajutor. Trenul de rulare de înaltă calitate include furci față tip cartuș de 43 mm, amortizoare spate „piggyback” și etrier de frână față cu patru pistoane, cu montare radială. Toată iluminarea este LED, cu afișaj LCD negativ al instrumentului. De asemenea, este disponibilă o opțiune de transmisie cu dublu ambreiaj (DCT) cu 6 trepte.

 • Putere

  87 CP 

 • Înălțime șa

  700 mm

 • Consum mixt

  4.9 L/100km

 • Volum rezervor

  13.6 l

Cruiser sport

E timpul pentru ceva complet nou. Rebel CMX1100 aduce un stil nou de „bobber” din vremurile trecute, dar cu detalii si design contemporan combinat cu tehnologie moderna.
Noul CMX1100 Rebel combina stilul clasic cu tehnologia de ultimă ora.

Motor bicilindric paralel cu un cuplu de 98 Nm și o putere de 74 kW, motorul fiind imprumutat de la Africa Twin.
Șasiul cu manevrabilitate deosebit de ridicata include suspensii spate pe gaz și frane de înaltă calitate.
Are 4 moduri de condus, control al tractiunii pe 3 niveluri și Wheelie Control.
Exista si opțiunea de transmisie automata cu dublu ambreiaj DCT.

Un motor cu un foarte puternic “PUNCH”

Toți riderii se vor bucura sa exploreze caracterul și performanța oferite de motorul cu două cilindri paraleli de 1.084 cmc (derivat de la CRF1100L Africa Twin) care, cu o putere de vârf de 64 kW și un cuplu de 98 Nm, present la turatii joase si medii ofera un foarte puternic “PUNCH” , plus un caracter special la evacuare.

Motocilcism palpitant și nediluat

Rebel CMX1100 este construit pentru plăcerea pură pe două roți, un roadster din secolul XXI, conceput de la bază pentru a oferi o calatorie placuta, cu un motor ce ofera performanțe și manevrabilitate extraordinare. Fiecare detaliu îl face diferit; Înălțimea șeii este de doar 700 mm, iar materialul cu densitate moale este conturat pentru a oferi suport la accelerație puternică. Un afișaj LCD negativ cu diametru de 120 mm livrează intuitiv informațiille necesare, în timp ce ghidonele largi montate cu distanțiere de 1 inch oferă grip și manevrabilitate superioară.

SASIU

Cadrul din oțel tubular este la baza stilului Rebel

Geometria direcției ofera stabilitate cu caracteristici de manevrabilitate ușoara

Furci față tip cartuș de 43 mm și amortizoare spate cu gaz, ambele reglabile cu preîncărcarea arcului

Etrier de frână față cu patru pistoane cu montare radială și disc plutitor de 330 mm

130/70 B 18, 180/65B16 anvelope față și spate

Cadrul tubular din oțel al lui Rebel se bazează pe designul brut și simplu al fratelui sau mai ic REBEL 500 și prezinta aceeași linie „tematica” definita, care merge pe diagonala din față în spate, cu rezervorul de combustibil jucand rolul sau. Bascula cu diametrul de 50,8 mm are și ea un aspect „proiectat” care să se potriveasca in linoa motocicletei.

Ampatamentul este de 1.520 mm; furcile au un unghi de 30° pentru stilul cruiser iar cursa este de 110 mm pe fata. Aceasta combinație ofera aspectul potrivit, stabilitate în linie dreapta și manevrare precisa și ușoara pe viraje. Greutatea totala este setată la 223 kg pentru Rebel 1100 standard și 233 kg pentru opțiunea echipată cu DCT.

AMORTIZOARE

Furcile frontale tip cartus au elemente tratate pentru micsorarea frecarilor din fiind din 2 piese (fabricate atat din aluminiu extrudat, cat și din aluminiu turnat sub presiune) cuplate cu juguri late de de 43 mm finisate cu un strat de oxid de titan bleumarin închis. Amortizoarele spate duble au o tijă de 12,5 mm și un rezervor presurizat „piggyback”. Atât suspensia față, ct și suspensia spate sunt reglabile pentru preancarcarea arcului.

REBEL 1100

FRANE

Puterea de franare este asigurata de un etrier frontal monobloc cu patru pistoane, montat radial, care mușca un disc flotant de 330 mm și un etrier spate cu un singur piston/disc de 256 mm, ambele gestionate de ABS. Jantele din aluminiu turnat au 5 spițe sportive în formă de Y și poartă anvelope late; un 180/65B16 spate și 130/70B18 fața.

Variante de echipare
și dotări.

01

Rebel 1100 T

SOHC - 2 cilindri paraleli, 4 timpi - 87 CP

Transmisie
 • Manuală

12.650€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Selectable Torque Control
 • 4 moduri de condus
 • Wheelie Control
 • Cruise Control
 • Lumini LED
 • Priza USB C
 • Euro 5
01

Rebel 1100 T - DCT

SOHC - 2 cilindri paraleli, 4 timpi - 87 CP

Transmisie
 • Manuală

13.750€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Selectable Torque Control
 • 4 moduri de condus
 • Wheelie Control
 • Cruise Control
 • Lumini LED
 • Priza USB C
 • Euro 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că Rebel 1100 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre Rebel 1100 T

Descarcă materialele Rebel 1100T pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN Rebel 1100? T

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre Rebel 1100 T.

  Programează un test-ride!