Test Ride
Service
Contact

MONKEY 125 cc

Pret 5.050€ (TVA Inclus)

Ești gata să mergi cu ceva complet diferit?
Nu există nimic altceva ca o Honda Monkey. Are stil propriu. Și un caracter ca nimic altceva. Ghidoanele cromate înalte, plus cadrul, bascula și amortizoarele vopsite în aceeași culoare ca rezervorul de combustibil. Cu un motor nou-nouț, de 125 cmc, răcit cu aer, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și o cutie de viteze cu 5 trepte, fixată într-un șasiu robust, care dispune de frânare ABS controlată de IMU. Este, de asemenea, mic și ușor, doar 104 kg, cu un scaun confortabil așezat la doar 775 mm de sol. O motocicleta mică cu o inimă mare, construită pentru distractie. Asta este Monkey.

 • Putere

  9.4 CP 

 • Înălțime șa

  776 mm

 • Consum mixt

  1.5 L/100km

 • Volum rezervor

  5.6 l

O jucarie avansată

Honda Monkey a fost dezvoltata initial ca jucarie, prima versiune rutieră a fost exportată în America și Europa la inceputul anului 1963, cu un rezervor distinct de crom, ghidon pliabil și roți montate rigid cu diametrul de 5 inch.
La noua Honda Monkey toate componetele si finisajele sunt premium : cadrul din otel, furca upside down, roti de 12 inch cu anvelope late, frane cu disc de 220 mm pe fata si 190 mm pe spate.
Pachetul electronic este si el complet si interactiv : Display LCD iti face cu ochiul imediat ce ai pus contactul , luminile sunt full LED, sistem de alarma cu telecomanda si functia ,,answer back,, , pornire la buton, injectie electronica PGM-FI, ABS fata gestionat de catre unitatea IMU care elimina ridicarea rotii spate la franarea de urgenta.

Cea mai buna forma de imaturitate

Honda Monkey vine echipata cu un ecran LCD, cu vitezometru (care clipește jucăuș când contactul este cuplat), kilometraj cu două călătorii și indicator de nivel al combustibilului cu șase segmente; toate luminile sunt LED. Aspectul Monkey este inconfundabil: cu anvelope mici, rezervor minuscul de combustibil de 5.6 litri, finisat în aceeași culoare de vopsea ca și bascula spate.

O motocicleta FUN

Monkey nu este doar o motocicletă cu un aspect plăcut, ci are și dotări avansate: ABS cu un singur canal controlat de Inertial Measurement Unit (IMU), astfel încât partea din spate a motocicletei nu va fi ridicată sub frânare bruscă. Un singur disc frontal de 220 mm și unul spate de 190 mm asigură puterea de oprire.

Variante de echipare
și dotări.

01

MONKEY

SOHC - 2 supape - 9.4 CP

Transmisie

4.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Lumini Full LED
 • Dsiplay Digital – LCD

Programează un Test Ride

Convinge-te că MONKEY este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre MONKEY

Descarcă materialele MONKEY pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN MONKEY?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 125 R

  Materiale cu informaţii despre MONKEY.

  Programeaza un test-ride!