Test Ride
Service
Contact

Honda Electric Moped EM1 e

EM1 E

Primul model electric Honda pentru Europa, EM1 e: disponibil din toamna 2023, este alimentat cu o baterie durabila și eficienta Honda Mobile Power Pack e.
CU BATERIE INTERSCHIMBABILA !

„EM” înseamnă Electric Moped, iar modelul se adresează în mod direct tinerilor care caută un transport urban ușor ieftin și distractiv. Este compact, cu podea plată, cu un stil urban care îi evidențiază identitatea unică în gama Honda. Perfect pentru distante scurte prin oraș și pentru a face călătoriile la serviciu sau la facultate eficiente, silențioase și fără emisii. EM1 e se sincronizează perfect cu așteptările moderne pentru mobilitatea urbană.

 • Putere

   CP 

 • Înălțime șa

   mm

 • Consum mixt

   

 • Capacitate baterie

   

Bateria HONDA EM1 e !

EM1 e: este alimentat de o baterie Honda Mobile Power Pack e, care este construita cu un aspect robust, cu fiabilitate ridicata și calitate superioara. O singură încărcare va oferi o autonomie de rulare de peste 40 km, iar pachetul de putere mobil (MPP) este conceput pentru a rezista la diferite temperaturi, umiditate, impacturi și vibrații. După cum sugerează și numele, MPP este o baterie interschimbabilă care poate fi îndepărtată cu ușurință din EM1 e: pentru încărcare în casea sau la servici.

Variante de echipare
și dotări.

01

HONDA EM1 E

-

Transmisie

(TVA Inclus)

Programează un Test Ride

Convinge-te că EM1 e este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre EM1 e

Descarcă materialele EM1 e pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN EM1 e?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  EM1 e

  Materiale cu informaţii despre Honda electric EM1 e.

  Programeaza un test-ride!