Test Ride
Service
Contact
FORZA350

HONDA FORZA 350

7.150€ (TVA Inclus)

Vrei un scuter rapid, puternic, agil si confortabil ?
Noi iti propunem din familia HONDA FORZA noul FORZA 350 situat in gama medie, acum revizut si cu capacitate cilindrica marita conform EURO5 cu motor Motorul „enhanced Smart Power+” (eSP+). Acum are o viteza maxima mai mare deci creste acceleratia si viteza de croaziera implicit.
Actualizări de model : Capacitatea cubică crescută pentru scuterul de dimensiuni medii sport/GT de la Honda aduce cu sine o viteză maximă mai mare și o accelerație îmbunătățită. Motorul „enhanced Smart Power+” (eSP+) este, de asemenea, acum compatibil cu EURO5. Actualizările adauga finisaje premium și îmbunatațesc aerodinamica. Parbrizul este actionat electric are o cursa suplimentara de 40 mm, iar o prize USB ofera un plus de confort. Opțional, Forza 350 își poate conecta fara fir riderul la diferite funcții ale smartphone-ului prin noul sistem de control vocal al Honda Smartphone Voice Control system.

 • Putere

  29 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  3.3 L/100km

 • Volum rezervor

  11.7 l

FORZA350 practic si util in jungla urbana

Modern si tehnologizat

Motorul răcit cu lichid este echipat cu Honda Selectable Torque Control (HSTC), pentru o aderență constantă pe roata spate. Carenele elegante au un stil rafinat și aerodinamic iar pentru un confort suplimentar la viteze mari parbrizul electric poate fi reglat pe o distanță mai mare cu 40 mm. Bordul este digital / analog si acum prezinta sistemul de control vocal Honda Smartphone, cu care te poti conecta prin Bluetooth și poti gestiona vocal apelurile telefonice și muzica. Luminile sunt full LED si emit o semnatură luminoasă care are rolul de a atrage atentia in traffic automobilistilor.

Design

Sculptate atat pentru stil, cat și pentru eficiența aerodinamica, liniile de design ascuțite ale lui Forza 350 ofera o modernitate curată și originala, creand o impresie de sportivitate energica și premium. Cuvintele cheie ale echipei de styling „agresiv, tehnic și puternic” își găsesc expresiea într-un nou carenaj frotal si o linie distinctă de design „Z” care creeaza o estetica orientată spre viitor.

Depozitare si priza USB C

Doua caști integrale pot fi depozitate sub sa și este, de asemenea, posibilă compartimentarea zonei de depozitare pentru a gazdui o cască sau echipament de ploaie sau o geanta. Torpedoul din fața stanga este blocabil, iar spațiul sau interior poate fi aranjat pentru a ține un telefon și o sticla cu apa. Mai contine o priza USB, care înlocuiește încărcătorul de 12V ACC din designul anterior.

Smart KEY

cheia inteligenta a lui Forza 350, actionezi controlul butonului principal al contactului, blocarea compartimentului pentru depozitare de sub sa, a torpedoului și a top box-ului de 45 L. Cu cheia inteligentă în buzunar, cutia este descuiată și se blochează automat atunci cand riderul se indeparteaza. De asemenea, poate fi blocat si de la cheie.

Optional Smart Top Box 45L

Se numeste Smart Top Box deoarece are actionare electronica prin intermediul cheii inteligente Smart Key. Cand te apropii de scuter el se va debloca automat iar la plecare dupa catva pasi se va bloca tot automat.

Variante de echipare
și dotări.

01

FORZA 350

SOHC- 4 supape - 29 CP

Transmisie

7.150€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Parbriz reglabil electric
 • Lumini Full LED
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Priză USB C
 • Smart Key
 • Smart Top Box 45L
 • Conectivitate smartphone (Android) + 200 Euro (TVA inclus)

Programează un Test Ride

Convinge-te că FORZA 350 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre FORZA 350

Descarcă materialele FORZA 350 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN FORZA 350?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Accesorii FORZA 350

  Te-ar putea interesa

  PCX 125

  Materiale cu informaţii despre FORZA 350.

  Accesorii FORZA 350