Test Ride
Service
Contact

Fireblade

Născută pentru curse.

Actualizări de model: CBR1000RR-R Fireblade SP face un pas uriaș înainte în dezvoltarea motorul său de 1.000 cc cu patru cilindri în linie cu angrenaje cu semi-camă, pentru a oferi o accelerație și mai puternică în intervalul mediu de turatii, precum și o uriașă putere la turatiile maxime. Chiulasa, raportul de compresie, distribuția supapelor și arcurile au fost toate revizuite; arborele cotit și bielele sunt mai ușoare și există rapoarte noi la cutie care sunt mai scurte. O alta noutate este 2-Motor Throttle By Wire ! xare adaugă control precis și senzație de control precisa la turații mici, oferind mai multă frânare de motor, dacă este necesar. Cadrul din aluminiu în stil diamant are un caracter nou, usor flexibil pentru a îmbunătăți precizia directiei și tracțiunea. Specificatiile includ o noua bascula în stil RC213V, o unitate de măsurare inerțială (IMU) cu șase axe și un amortizor electronic de direcție Honda pe 3 niveluri (HESD); O noua suspensie racing, este asigurată de noul control electronic inteligent Öhlins Smart Electronic Control (S-EC03) with Spool Valves and OBTi. Un nou aiatem de preîncărcare este disponibil și pe tabloul de bord. Frânarea este cu etriere Brembo Stylema R cu patru pistoane. Poziția de mers de asemenea a fost ajustată pentru a permite mai mult control pentru rider. Un ecran TFT color oferă control intuitiv al modurilor de condus și ajustarea Puterei, Frânei de motor, controlul tractiunii HSTC și Wheelie Control and Start Mode; toate setările au fost revizuite pentru a se potrivi cu noua stil de furnizare al puterii și transmisiei. ABS în viraje are acum o setare RACE suplimentară. Emergency Stop Signal and a Smart Key raman prezente precum și o cheie inteligentă. Este disponibilă și o ediție limitată CBR1000RR-R Fireblade SP Carbon Edition.

 • Putere

  217.6 CP 

 • Înălțime șa

  830 mm

 • Consum mixt

  6.3 L/100km

 • Volum rezervor

  16.1 l

Construit pentru curse

Noul Fireblade vine cu un motor cu patru cilindri în linie de 1000CC ce se bazează pe tehnologia folosită pe modelul RC213V-S și este prevăzut cu biele de titan și pistoane din aluminiu forjat.

Este timpul să preiei controlul

Cadrul din aluminiu este prevăzut cu o basculă mai lungă în stil RC213V-S, cu unitate de măsurare inerțială (IMU) cu șase axe, amortizor de direcție electronic Honda cu 3 niveluri și suspensie Showa față și spate. Sistemul de frînare este prevăzut cu etriere noi Nissin, discuri de 330 mm si ABS pe 2 niveluri. Carenele și poziția în șa sunt orientate spre performanțele aerodinamice excepționale, iar carenele față dispun de aripi aerodinamice derivate din MotoGP pentru a genera forță de apăsare pe roata față. În plus ecranul TFT color și Honda Smart Key te vor ajuta când mergi pe stradă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CBR 1000RRR Fireblade

Liquid-cooled 4-stroke 16-valve DOHC Inline-4 - 217.6 CP

Transmisie

26.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • 2-Motor Throttle By Wire
 • bascula în stil RC213V
 • unitate de măsurare inerțială (IMU) cu șase axe
 • amortizor electronic de direcție Honda pe 3 niveluri
 • Öhlins Smart Electronic Control (S-EC03) with Spool Valves and OBTi
 • etriere Brembo Stylema R
 • controlul tractiunii HSTC și Wheelie Control and Start Mode

Programează un Test Ride

Convinge-te că Fireblade este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre Fireblade

Descarcă materialele Fireblade pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 1000 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Fireblade SP

  Materiale cu informaţii despre CBR1000RRR.

  Programeaza un test-ride!