Test Ride
Service
Contact

CRF 50 F

2.450 Euro cu TVA

INCEPUTUL UNEI AVENTURI
Unii se pot considera norocoși ca au descoperit aventura la o vârstă fragedă. Ușor de pornit, ușor de condus și întotdeauna foarte distractiva. CRF50F este recunoscuta pe scară largă ca o minimotocicleta prin excelență și este prima alegere pentru copii din întreaga lume. Furca sa inversata, motorul de 49 cm³, cutia de viteze ușor de schimbat cu ambreiaj automat și înălțimea scăzută a seii fac conducerea modelului CRF50F o distractie pentru copii. Construita solid, cu designul unei motociclete mari și plina de caracter sportiv, acest CRF aduce distracția chiar și celui mai mic pilot din familie la un nivel cu totul nou... de nivel Honda.

MAIESTRIE DE LA INCEPUT
Gama Honda de motociclete de agrement robuste din seria CRF-F permite conducerea în siguranța pentru tinerii motocicliști.
Tinerii motociclisti trebuie să aibă încredere încă din prima zi. Așa că am proiectat CRF50F pentru a fi ușor de utilizat pentru juniori. Este ușor de pornit - doar rotiți cheia și apăsați butonul. Este ușor de condus cu un lanț # 420 fiabil și puternic și la fel de ușor de oprit cu frânele puternice cu tambur din față și din spate.

Culoarea echipei noastre
CRF50F este o motocicletă cu designul cool, inspirat de curse, al gamei ingenioase de modele CRF-R și un motor fiabil răcit cu aer, care funcționează cu un calculator de aprindere care nu necesită întreținere (CDI). Acesta este locul ideal pentru a începe.

 • Înălțime șa

  657 mm

 • Volum rezervor

  4.5 L

 • Masa proprie

  76 kg

Performante

Alimentarea cu combustibil este realizata cu ajutorul carburatorul cu piston de 11 mm care oferta un raspuns imbunatatit al acceleratiei pe toata plaja de turatii, pornirea se face usor cu ajutorul kickstarter-ului iar capacitatea rezervorul de combustibil de 3,8 L ofera autonomie marita.
Cursa furcii fata este de 9,4 cm iar a amortizorului spate de 6,9 cm. Greutatea la plin este de numai 50,34 Kg iar dimensiunile L*W*L: 1298x581x775 mm usureaza transportul si manevrarea.
Pentru 2022 acest model primește o noua grafică pentru a fi în conformitate cu frații săi mai mari CRF250R și CRF450R.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

ÎȚI DOREȘTI UN CRF50F?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 50 F.

  Programează un test-ride!