Test Ride
Service
Contact

CRF 450 R

10.050 Euro cu TVA

HONDA CRF450R
ESTE MOMENTUL TĂU

E RANDUL TAU ACUM
Este mai ușor. Mult mai ușor. Cu noul echilibru al șasiului optimizat de HRC și o suspensie care permite viteze mai mari la viraje, veți fi mai rapid tur după tur. Motorul este caracterizat de un control perfect, de la zero pana la zona roșie.

INCEPE SA OBTII VICTORII.
Riderii doresc să profite de fiecare avantaj. Ce zici să le ai pe toate deodată?
Am făcut noul CRF450R și mai bun. Acesta este singurul mod de a caștiga Campionatul Mondial de Motocross. Un cadru complet nou economisește greutate și oferă un echilibru de rigiditate ajustat de inginerii din fabrica, precum și geometria și suspensia revizuite pentru performanțe maxime la viraje. Motorul este reproectat cu un sistem de admisie nou, chiulasa și evacuare de asemenea noi, oferă performanțe mai mari în intervalul de viteză inferioară și mijlocie, cu un răspuns lin al accelerației. Sistemul de astiratie îmbunatațit și noul ambreiaj hidraulic asigură o fiabilitate de neegalat. Controlul tracțiunii HSTC (Honda Selectable Torque Control) oferă trei moduri de control al puterii pentru o tracțiune maximă a roților din spate, în timp ce Launch control HRC preia primii 100 de metri. Noul carenaj este mai subțire, mai ușor și mai ușor de îndepartat.

SPECIFICATII TEHNICE


CONSTRUIT PENTRU A CAȘTIGA
Diferența este în detalii.
Mai tare. Mai repede. Mai puternic. Victorie.
Campionatele nu se caștigă cu noroc. Factorul decisiv este construcția si tehnologiile ina;te. Intrebați HRC și campionul mondial Tim Gajser. Datorită eforturilor lor, am examinat și îmbunatațit fiecare parte a noului CRF450R. De exemplu, observi imediat că bicicleta este mai ușoara cu două kilograme. Am început cu șasiul. Scaritele mai înguste economisesc 700 g, iar noul cadru auxiliar simplificat cu încă 320 g. Totuși, cel mai important este experiența îmbunătățita de conducere. Pozițiile nervurilor de fixare ale basculei au fost modificate, astfel încat rigiditatea la torsiune să ramana aceeași, dar cu o reducere cu 20% a rigidității transversale, ceea ce crește viteza la viraje, tracțiunea și precizia virării. Raportul pro-link a fost, de asemenea, revizuit. Garda la sol a fost mărită. Furca cu arc elicoidal de 49 mm de la Showa are o cursă suplimentară de 5 mm, în timp ce rigiditatea jugurilor triple superioare și inferioare a fost mărită. Supapele marite ale pistonului principal din amortizorul spate Showa, oferă un raspuns mai rapid și o absorbție îmbunatațită a șocurilor. Și arcul este din oțel super mai ușor.

 • rezervor ulei

  1.25 L

 • Înălțime șa

  965 mm

 • Volum rezervor

  6.3 L

 • Masa proprie

  105,8 kg

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD

Noul CRF450R vine cu un șasiu perfecționat de HRC, suspensie Showa revizuită, ce oferă viteze mai mari pe viraje și un motor ce te va duce ușor de la zero în zona roșie.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 450 R

Mono-cilindru, 4 timpi, uni-cam, racit cu lichid -

Transmisie

10.050€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • HRC Launch Control
 • Engine Mode Select Button (EMSB)
 • Suspensia SHOWA USD de 49mm
 • Motor 4V Unicam de 449.7 cc

ÎȚI DOREȘTI UN CRF450R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 450 R.

  Programează un test-ride!