Test Ride
Service
Contact

CRF 300 L

Pret 6.750€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Noua motocicleta dual sport CRF 300 RALLY, derivata din modelele de motocross CFR450R si CRF450RX, dar spre deosebire de caestea este inmatriculabila si cu o mentenanta la km parcursi exact ca o motocicleta normal. Conceputa pentru strada dar si pentru cele mai dificile drumuri forestiere, este suficient de puternica dar iertatoare pentru un incepator dar si pentru un rider experimentat.
Caracteristicile principale ale acestui model : motor monocilindru cu norma poluare Euro 5, cu putere de 27,3 CP si cuplu de 26,6 Nm, racit cu lichid, injectie electronica, cursa amortizoare foarte mare cu furca upside down Showa, frane cu disc, ABS fata si spate (numai ABS-ul spate este decuplabil), roti cu spite pe fata de 21 inch si spate 18 inch, cutie de viteze cu 6 trepte, slipper clutch, ecran LED, 142 Kg, garda mare la sol de 285 mm.
In comparatie cu modelul precedent de 250 cc aceasta este mult mai puternica, mai usoara si mult mai manevrabila si controlabila indiferent de drumul ales.
Avantajele de care se bucura riderul sunt cunsumul de combustibil foarte redus de 3 L/100Km, intervalele marite intre revizii din 12 in 12 mii km, precum si garantia de 4 ani sau 200.000 Km.
Modelul CRF 300 Rally este echipat suplimentar pentru drumuri lungi si aventura cu: parbriz si carenaj marit pentru o protective sporita la vant, rezervor cu capacitate marita cu 2,7 L crescand astfel autonomia cu 100 Km, far LED pentru o vizibilitate sporita pe timp de noapte.
Ambele modele se pot accesoriza si personaliza, va rogam sa consultati PDF-ul din rubrica brosuri si accesorii sau ne puteti trimite o solicitare prin intermediul formularului de contact.

 • Putere

  27.3 CP 

 • Înălțime șa

  880 mm

 • Consum mixt

  3.1 L/100km

 • Volum rezervor

  7.8 l

Perfecta pentru enduro

Calitățile care îl fac atât de bun în off-road - proporții subțiri, reacție rapidă a accelerației, direcție agilă și suspensie suplă - îl fac, de asemenea, strălucitor în oraș.

Inspirată din competiții

CRF300L este mai ușor de 4 kg, datorită noului său cadru și brațului oscilant din aluminiu, pe care îl veți observa în momentul în care vei vira. Motorul monocilindric cu o capacitate mai mare produce o putere mai mare cu 2,6 CP cu un cuplu cu 4 Nm mai mare - pe care îl veți simți când rotiți manșonul accelerației - și are acum Assist/Slipper Clutch. Garda la sol este mărită, iar poziția de condud este adaptată pentru un control complet, cu un rezervor și o șa subțiri, conturate pentru confort și acces ușor la sol.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 300 L

DOHC - Mono-cillindru, racit cu lichid - 27.3 CP

Transmisie

6.750€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Display Digital – LCD
 • Discuri flotante cu ABS
 • Slipper clutch
 • Euro 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CRF 300 L este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CRF 300 L

Descarcă materialele CRF 300 L pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CRF 300 L?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CRF 300 Rally

  Materiale cu informaţii despre CRF 300 L.

  Programeaza un test-ride!