Test Ride
Service
Contact

CRF 250 R

9.250 Euro cu TVA

CRF250R
LA VICTORIE CU TEHNOLOGIA


PERFECTA PE ORICARE RACE TRACK
Concurența este dură - asta e un lucru bun! Noul nostru CRF250R este semnificativ mai ușor și este echipat cu componente noi - cadru, braț oscilant, șasiu si amortizoare Showa. Dar în primul rand motorul este și mai puternic si chiar mai versatil. Cauți o provocare? Atunci aceasta motocicleta este exact ce iti doresti.

MORE PUSH FOR THE CLASS

Clasa 250 MX se schimbă rapid.

Suntem mai rapizi. Invațam de la campioni: CRF250R are acum șasiul dezvoltat de HRC, cu care CRF450R a câștigat de două ori campionatul MXGP. De asemenea, șasiul și geometria direcției au fost revizuite și s-a economisit un total de 3,8 kg. Motorul DOHC de 249,9 cmc oferă performanțe excelente de vârf, un cuplu puternic la turatie medie dar este acum și mai puternic în intervalul de turatie redusă. Datorită ambreiajului întarit, cutiei de viteze line cu șase trepte, launch control HRC și comutatorului modului de conducere în trei trepte (EMSB), puteți converti puterea direct în viteză. Placarea dinamică și minimalistă va oferă libertate deplină de mișcare. Cu CRF250R nu există limite pentru ambițiile tale. Pentru asta a fost construit.


VĂ SCURTĂM TIMPUL PE TURA

Fii primul care ajunge in viraj. Și apoi ramaneți în fața.
Forjat în focul competiției

Ești pregătit pentru următorul pas? CRF250R are acum exact același șasiu de la HRC ca și CRF450R. Rezultatul: Cu o economie de greutate de 3 kg, obțineți o nouă geometrie a direcției, o reducere cu 20% a rigidității cadrului lateral și coordonarea perfectă a jugurilor triple superioare și inferioare și a basculei din aluminiu. Suspensia Showa oferă noi setări, o furcă inversată de 49 mm cu cursă suplimentară de 5 mm, un arc ușor în amortizor și un nou raport pro-link. Veți simți imediat rezultatul. Tracțiune îmbunătățita fața și spate, absorbție mai lină a șocurilor și manevrabilitate optimizată.

Pachet de putere cu performanță ridicată

Motorul DOHC de 249,9 cmc al lui CRF250R oferă performanțe excelente în intervalele de turatie joasa, medie și mare datorita eficienței îmbunatațite a admisiei și a unui eșapament nou. Designul bine gandit al chiulasei optimizează debitul de ulei și controlul supapelor la turatii mari. Pistoanele și bielele au fost îmbunatațite iar ambreiajul are acum noua discuri. Transmisia permite o schimbare mai lină și, datorită noilor rapoarte de transmisie, puteți utiliza puterea suplimentara fara compromisuri. Cu HRC Launch Control va îmbunatațiți timpii destart. Comutatorul de mod de conducere în trei trepte (EMSB) controleaza puterea de ieșire. Datorita noului design al seii, mai subțire, placare minimalistă și ghidon reglabil Renthal, vei gasi întotdeauna poziția optimă pentru tine.

 • Înălțime șa

  961 mm

 • Volum rezervor

  6.3 L

 • Masa proprie

  104 kg

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD

CRF 250 R are acum exact același șasiu HRC ca CRF 450 R, de două ori câștigător la campionatul MXGP.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 250 R

SOHC- Mono-cilindru, răcit cu aer -

Transmisie
 • Manuală

9.250€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Transmisie manuală (6 trepte)
 • Masă proprie de 104 kg
 • Înălțime șa 961 mm
 • Suspensia SHOWA USD de 49mm
 • Ambreiaj umed, multidisc
01

CRF 250 R

SOHC- Mono-cilindru, răcit cu aer -

Transmisie
 • Manuală

9.250€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Transmisie manuală (6 trepte)
 • Masă proprie de 104 kg
 • Înălțime șa 961 mm
 • Suspensia SHOWA USD de 49mm
 • Ambreiaj umed, multidisc

ÎȚI DOREȘTI UN CRF250R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 250 R.

  Programează un test-ride!