Test Ride
Service
Contact

CRF 150 R

5.950 Euro cu TVA

HONDA CRF150R
Roți mari, un șasiu robust și un motor puternic în patru timpi răcit cu lichid - CRF150R oferă multa tehnologie de înalta performanța și este punctul de inceput perfect pentru viitorii campioni.


INCEPEȚI ACUM
Calatoria continua.
Cind competiția devine puțin mai grea, aveți nevoie de o motocicleta care să țina pasul cu dvs.: CRF150R. Un motor puternic Unicam® în patru timpi, care funcționeaza fara probleme și este ușor de controlat, cu un raspuns lin si precis la accelerație și o cutie de viteze bine partajata, te asigura ceilalți rideri te vad doar din spate.
AVANTAJ LA PORNIRE
CRF150R folosește o tehnologie preluata pe bazata experientei campionilor noștri de la CRF450R și CRF250R.
La fel ca modelele mai mari, CRF150R taie curbele, stapanește cu ușurința șanțurile și arata ce poate face un CRF-R când sari. O furcă față inversata, cu frecare redusă și complet reglabila, cu cursă lungă a suspensiei, este montată pe cadrul tubular din oțel robust, compact și ușor - la fel ca la celelalte motociclete CRF-R. Cu o performanța atât de ridicata, ajungi pe podium în curse.

MOTOCROSSUL ESTE DUR.
AI NEVOIE DE O MOTOCICLETĂ CU UN ȘASIU CARE SA REZISTE MULT.

SALTURI PERFECTE
Puternic, ușor și agil.
Cu un cadru puternic și ușor, roți mari și o furcă față inversată Showa recent reglată (37 mm) și suspensie spate ProLink, CRF150R oferă pilotului siguranța necesară chiar și în aer. Cu o experiență din ce în ce mai mare, manevrele la sol și în aer reușesc de la sine.

 • Înălțime șa

  961 mm

 • Volum rezervor

  6.3 L

 • Masa proprie

  104 kg

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD

Înarmat cu un puternic motor monocilindric în 4 timpi, lin și ușor de controlat, cu un răspuns precis al accelerației,

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CRF 150 R

SOHC- Mono-cilindru, răcit cu aer -

Transmisie
 • Manuală

5.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Transmisie manuală (5 trepte)
 • Masă proprie de 84 kg
 • Înălțime șa 866 mm
 • Ambreiaj umed, multidisc
01

CRF 150 R

SOHC- Mono-cilindru, răcit cu aer -

Transmisie
 • Manuală

5.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Transmisie manuală (5 trepte)
 • Masă proprie de 84 kg
 • Înălțime șa 866 mm
 • Ambreiaj umed, multidisc

ÎȚI DOREȘTI UN CRF150R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 150 R.

  Programează un test-ride!