Test Ride
Service
Contact

CRF 125 F

3.550 Euro cu TVA

HONDA CRF125F
Avem mai multe modele mari în gama noastră CRF-MX, carora li se alatură cu mandrie noul CRF125F. Motocicleta perfectă entry-level pentru tinerii motociclisti de la aproximativ 10 ani care doresc să se distreze și caută o motocicleta care să fie la înalțimea pasiunii lor pentru off-roading.
MOTOCICLETA MAI BUNA, RIDER MAI BUN
Aceasta este punctul de pornire inițial pentru toți copiii care doresc pe viitor o putere mai mare.
Poate fi mica, dar CRF125F iși împartașește designul și unele caracteristici cu frații sai mai mari din familia CRF. Apăsați butonul de pornire și motorul racit cu aer abia aștepta sa il accelerezi. Special reglat pentru mult cuplu de jos, este perfect pentru riderii tineri. Noul cadru din oțel cu profil, furca telescopică de 31 de milimetri cu cursa suspensiei de 140 mm și impreuna cu suspensia spate Honda ProLink formează un șasiu robust pentru terenuri solicitante.
ATERIZARE MAI BUNĂ
Pe CRF125F, riderii tineri se pot pregati în siguranța pentru calatorii mai aventuroase.
Avand suspensia fata formata dintr-o furca telescopica robusta de 31 mm cu arcuri progresive, motocicleta este perfecta pentru a absorbi energia de impact a unui salt.
Absorbție mai bună a șocurilor
Amortizorul din spate cu diametrul pistonului de 32 de milimetri și camere separate de presiune aer/ulei/gaz reduce eficient spumarea uleiului și efortul de întreținere.
Sistemul Honda Pro-Link
Brațul oscilant rigid din oțel se bazează pe sistemul Honda ProLink, care minimizează frecarea cu ajutorul rulmenților cu ace.
Puterea de frânare
Frâna cu disc din față de 220 mm este acționata hidraulic cu o parghie de prindere reglabilă. Împreună cu frana cu tambur spate de 95 mm, ambele ofera performanțe de franare bine echilibrate.

 • Înălțime șa

  785 mm

 • Volum rezervor

  4.5 L

 • Masa proprie

  90 kg

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD

Motorul SOHC, în 4 timpi, răcit cu aer, a fost reglat special pentru un cuplu inferior extrem de prietenos pentru începători, pentru a ajuta la dezvoltarea controlului accelerației, a tracțiunii și a echilibrului.

Echiparea!
Robustă, ușor de schimbat și ușor de utilizat, cutia de viteze manuală și ambreiajul cu patru trepte creează mediul perfect de înțelegere a controlului off-road.

Puterea oțelului
Un cadru diamant din oțel oferă stabilitate sigură, cu rigiditatea construită pentru a oferi o manevrabilitate excelentă. Cutia de aer / bateria integrată se potrivește pe lungime, menținând motocicleta suplă.

Restart instant
O repornire pe pistă poate fi obositoare pentru un tânăr rider, doar cu un demaror mecanic - mai ales după o zi lungă. Pornirea electrică, cu demaror mecanic de rezervă, aduce CRF125F la viață rapid.


Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

ÎȚI DOREȘTI UN CRF150R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 125 F.

  Programează un test-ride!