Test Ride
Service
Contact

CRF 110 F

2.950 Euro cu TVA

HONDA CRF110F
CRF110F este despre senzația conducerii unei motociclete mari și, mai presus de toate, despre distracție. Este destinat grupei de vârstă de la 8 la 11 ani, are un șasiu robust, un demaror electric și un motor de încredere în patru timpi. Este piatra de temelie ideală pentru trecerea la gama Honda MX și Enduro mai competitive, cu cilindree de 125/150 cmc.
CALATORIA VIEȚII
Când tinerii pasionați de motociclete simt nevoia necruțatoare de a conduce, nu există un loc mai bun pentru a începe decât o motocicleta de teren Honda CRF de un roșu aprins.
Robustul CRF110F Honda ofera tinerilor motociclisti un condus placut și deschide ușa distracției de condus care va dura toată viața. Are un demaror electric, un cadru robust din oțel și o suspensie de înaltă calitate, care face ca motocicleta sa se simtă ca o motocicleta mare în ceea ce privește manevrabilitatea și performanța. Tinerii temerari conduc asa toata ziua - cu un zambet mare pe fata.
LOOKUL OFFROAD
Aspectul, inspirat de CRF450R, atrage atenția în motocross.
Trebuie doar să fii mândru de această motocicleta. Aspectul robust, cu un design izbitor, conferă modelului CRF110F - la fel ca impunătorul CRF450R - un aspect elegant și modern. Aparatoarea de lanț arată grozav și, împreună cu aparatoarea de pe ghidon, asigura mai multa siguranța.Mai greu decât greu
Piloții tineri sunt duri cu echipamentul lor, așa că au nevoie de o motocicletă la fel de dură. CRF110F îndeplinește această cerință cu un motor fiabil de 109 cm³ și un șasiu stabil cu brio. Pentru a se asigura că funcționează întotdeauna impecabil, este dotat cu caracteristici precum o aprindere a condensatorului de înaltă tensiune (CDI) care nu necesită întreținere și un întinzător automat al lanțului de distribuție. În plus, mașina beneficiază de calitatea și tehnologia Honda testată.

CONDUCERE RELAXATĂ
Dezvoltarea abilităților și experienței.
Călătoria în afara drumului, pe piste de motocross sau chiar în curțile din spate poate deveni rapid o activitate de familie la care participă toată lumea. CRF110F este o introducere excelentă și relaxată în motociclism. Este motocicleta perfectă pentru ca începătorii să-și dezvolte abilitățile și să învețe să manevreze mașina. Aceste abilități și experiențe vor fi de mare folos mai târziu - fie pe drum, fie în curse.

 • Înălțime șa

  657 mm

 • Volum rezervor

  4.5 L

 • Masa proprie

  76 kg

PERFORMANȚĂ PURĂ ÎN OFF-ROAD

Modelul robust CRF 110 F oferă încredere tinerilor rideri și deschide ușile plăcerii care durează o viață.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

ÎȚI DOREȘTI UN CRF110F?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programează un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul Adventure Sports

  Materiale cu informaţii despre CRF 110 F.

  Programează un test-ride!