Test Ride
Service
Contact
REBEL 500

REBEL 500

Pret 7.650€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Pentru mulți motocicliști de 20 de ani, care au crescut în era digitala – motocicletele înseamna mult mai mult decat doar transport. Ei trebuie să reprezinte un stil de viața, o atitudine și sa le permita sa-și exprime propria identitate individuala. Așteptarile acestor motocicliști sunt diferite de cele ale motociclismului, noile modele reflecta acest lucru. Ele trebuie sa se potriveasca cu viața lor, dar trebuie sa conțina și potențialul de individualizare ulterioara.

 • Putere

  46.2 CP 

 • Înălțime șa

  690 mm

 • Consum mixt

  3.7 L/100km

 • Volum rezervor

  11.2 l

Prezentare generala a modelului

Dezvoltarea modelului Honda Rebel a început în America de Nord, cu o perspectiva orientată spre declanșarea imaginației unei generații mai tinere de motocicliști într-un mod diferit față de motocicletele tradiționale. Propulsat de un motor bicilindru paralel de 471 cmc, cu un cuplu puternic la turatii joase și o livrare lina și liniara a puterii, Rebel 500 este prietenos cu motociclistii incepatori si este adaptat pentru permisul tip A2. Silueta este de asemenea ingusta, cu o înalțime mica a seii și, prin urmare, ușor de gestionat la viteze reduse. Poziția de mers este relaxata și neutra, cu brațele ușor întinse iar suportii pentru scarite la picioare montate la mijloc pentru un control usor la viraje.

Mai confortabil. Mai practic.

Noul Rebel pune accent pe manevrabilitate și eficiență, oferind o putere compatibilă cu standardele de premis A2, iar poziția joasă în șa o face ideală pentru oraș, în special pentru începători. Noul Rebel este acum mai confortabil și mai practic datorită setărilor revizuite ale șeii și suspensiei și dispune acum de un indicator pentru treapta de viteză.

Un condus relaxat

Modeul nou Rebel vine acum cu slipper clutch ce ajută la schimbarea treptei de viteza cu o eficienta sporită cu 30%. Poziția în șa este relaxantă, cu brațele întinse, la o înălțime joasă a șei, gata pentru condusul pe autostradă. Chiar și la viteză mică, Rebelul rămâne confortabil și ușor de gestionat. Noul model respectă norma de poluare, EURO5.

MOTORUL

Motorul bicilindru paralel cu 8 supape, racit cu lichid, al lui Rebel 500, este derivat din sportivul CBR500R. Pentru mersul de croaziera a fost rescrisa maparea injecției de combustibil PGM-FI dar și momentele de deschidere ale supapelor și aprinderii oferind un caracter mutat de la performanța concentrată pe turații mari ca a CBR500R la un motor cu un cuplu intens l;a turatii joase, cu livrare lina și liniara pe tot parcursul intervalului de turații. Cuplul maxim este de 43,3 Nm la 6.000 rpm iar puterea maximă de 34 kW la 8.500 rpm.

Variante de echipare
și dotări.

01

REBEL 500

DOHC - 2 cilindri paraleli - 46.2 CP

Transmisie

7.650€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Dsiplay Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Norma de poluare EURO 5
02

CL 500

DOHC - 2 cilindri paraleli - 46.2 CP

Transmisie

7.650€ € (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Dsiplay Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Norma de poluare EURO 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CMX 500 REBEL este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CMX 500 REBEL

Descarcă materialele CMX 500 REBEL pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CMX 500 REBEL?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul CMX 500 Rebel (FOP)

  Materiale cu informaţii despre CMX 500 Rebel.

  Programeaza un test-ride!