Test Ride
Service
Contact

HONDA CL500

TE ASTEPTM SA TESTEZI ACEST MODEL

Pret 7.650€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Noul CL500 se inspira din CL-urile originale din anii 60 și 70. Folosind motorul cu doi cilindri compatibil cu licența A2 din seria CB500 de la Honda. Vine cu un nou cadru tubular din oțel, suspensie cu cursă lungă și o combinație de roți față/spate de 19/17 inchi pentru o utilizare universala. S-a născut pregătit pentru rigorile călătoriilor urbane, dar la fel de mult pe cât este ușor te poti distra foarte bine si in off-road. Toată iluminarea este LED, afișaj LCD negativ și patru opțiuni de vopsea contemporane fac CL500 să iasă și mai mult în evidență din mulțime.

 • Putere

  34.3kW @ 8500rpm

 • Înălțime șa

  790 mm

 • Consum mixt

  3.7 L/100km

 • Volum rezervor

  11.2 l

Mr. Hiroshi Furuse, Large Project Leader (LPL), CL500 Honda R&D Japan:

„Am dezvoltat CL500 ca o motocicleta care le permite cu adevărat proprietarilor săi să iasă în evidență din mulțime dar și ca o formă de auto-exprimare. Poate fi folosita fără ezitare de către tânăra generație de motociclisti în viața lor de zi cu zi și este conceputa pentru a deveni o parte distractiva și integrantă a unui stil de viață modern. În forma standard, stilul stradal cu veleitati de off-road are un farmec vizual spre deosebire de orice alt model din gama Honda și poate inspira cu adevărat proprietarii să-l ducă mai departe în orice direcție doresc.”

MOTORUL DE 500

Motorul bicilindru paralel de 471 cmc este un motor plin de viață și popular compatibil cu licența A2, care produce 34,3 Kw (48 CP) de putere și un cuplu sănătos de 43,4 Nm. Are setări specifice in calculatorul sau ECU gandite pentru acest model CL, iar transmisia finală scurtă oferă o accelerație inteligentă în oraș, atât de la pornirea de pe loc, cât și in trepte de viteză. Cutia de viteze cu șase trepte este gestionată de un ambreiaj de asistență la alunecare.

Variante de echipare
și dotări.

01

CL 500

DOHC - 2 cilindri paraleli - 46.2 CP

Transmisie

7.650€ € (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Slipper Clutch
 • Dsiplay Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Norma de poluare EURO 5

Programează un Test Ride

Convinge-te că CL500 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CL 500 REBEL

Descarcă materialele CL 500L pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CL 500 REBEL?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Noul CMX 500 Rebel (FOP)

  Materiale cu informaţii despre CL500.

  Programeaza un test-ride!