Test Ride
Service
Contact

CBR 650R

Pret cu voucher RABLA moto
De la 8.150 € TVA inclus
De la 8.750 € TVA inclus varianta E-clutch

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Adrenalină în formă pură.

Pret :
9.850€ (TVA Inclus
10.450€ (TVA Inclus) varianta E-clutch

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

CBR650R este in acest moment o raritate pe piata moto deorece e singura motocicleta sport in patru cilindri care ofera placere, distracție și adrenalina similare cu o motocicleta supersport, dar destul de practica și cu costuri de intretinere rezonabile astfel devenind o opțiune viabila ca transport de zi cu zi pe langa distracția de weekend.

Actualizări de model 2024: Un ecran TFT nou-nouț de 5 inchi oferă conectivitate Honda RoadSync, operat de un nou comutator cu 4 căi simplificat aflat pe stanga ghidonului. Performanța motorului este neschimbată la o putere de 70 kW și un cuplu de 63 Nm, cu opțiune A2. CB650R - alături de sportiva CBR650R - vvor fi primele Honda care vor fi oferite cu opțiunea tehnologiei Honda E-Clutch, care oferă pilotului posibilitatea de a alege funcționarea automată a ambreiajului prin simpla folosire a pedalei de schimbare.

Junya Ono, lider de proiect, Honda E-Clutch: „Ambreiajul nostru Honda E-Clutch este conceput pentru a oferi motocicliștilor un nou tip de experiență care le poate face călătoria mai distractivă și mai interesantă. De asemenea, ofera eficienta și confort la călătoriile în oraș sau la naveta zilnică. Sperăm că mulți motociclisti vor încerca noul nostru sistem pentru a se bucura de amestecul unic de sportivitate și flexibilitate pe care îl oferă.”

 • Putere
  95.2 CP 

 • Înălțime șa
  810 mm

 • Consum mixt
  4.9 L/100km

 • Volum rezervor
  15.4 l

Tehnologia E-clutch

Tehnologia de premieră mondială permite pilotului să pornească, să oprească și să schimbe viteza fără a utiliza maneta de ambreiaj utilizand doar pedala de schimbatorului. Dacă Pilotul dorește, acesta poate acționa maneta ambreiajului în mod normal în orice moment. Când se folosește maneta de ambreiaj, sistemul de ambreiaj Honda E se va reactiva după mai puțin de o secundă peste o anumită turație a motorului sau după 5 secunde la turații mici ale motorului. În cazul în care pilotul dorește să oprească sistemul pentru o anumită călătorie, acest lucru este posibil și prin intermediul comutatorului de pe ghidonul din stânga. Trecerea la operarea manuală este indicată de litera „M” pe tabloul de bord.

ERGONOMIE

Scărițele și ghidonul au fost repoziționate pentru a oferi poziția optimă la accelerare, decelerare și viraje, iar greutatea roții față a fost redistribuită pentru a optimiza capabilitățile pe viraje. Sunetul impunător al motorului, și el recalibrat, va stârni emoții puternice în timp ce înfrunți drumuri șerpuite.

PERFORMANTE

Performanțe puternice înseamnă specificații pe măsură. Noul CB650R este dotat cu sistem ABS cu dublu canal, frâna față hidraulică cu etrier cu patru pistoane și cea spate etrier mono-piston ce asigură un control performant indiferent de condițiile de vreme. În plus, noua furcă inversată Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) de 41mm oferă un răspuns suplu și o aderență de excepție, iar în cazul opririlor neașteptate, semnalul luminos al frânei de urgență vă va veni în ajutor. Nu în ultimul rând, instrumentele LCD oferă informațiile necesare, inclusiv indicatoarele Gear Position și Shift Up.

AMORTIZOARE DE TOP

Furcile Showa 41mm SFF-BP USD sunt o actualizare majora; un amortizor de separare a presiunii într-un tub de furcă și un mecanism cu arc în celalalt ofera o performanța ridicata de amortizare și o greutate mai mică. Împreuna cu utilizarea unui piston de dimensiuni mai mari, rezultatul fiind o senzație sporita de aderenta si control. Monoamortizorul spate poate fi ajustat în 10 trepte.

Variante de echipare
și dotări.

01

CBR 650 R

DOHC - 4 cilindri - 95.2 CP

Transmisie

9.850€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Furca Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP)
 • Lumini Full LED
 • Display LCD
 • Priza USB C
02

CBR 650 R E-clutch

DOHC - 4 cilindri - 95.2 CP

Transmisie

10.450€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Furca Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP)
 • Lumini Full LED
 • Display LCD
 • Priza USB C

Programează un Test Ride

Convinge-te că CBR 650 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CBR 650 R

Descarcă materialele CBR 650 R pentru mai multe informații

AMBREIAJUL ELECTRONIC

Afla cum functioneaza ambreiajul electronic

ÎȚI DOREȘTI UN CBR 650 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  Fireblade

  Materiale cu informaţii despre CBR 650 R.

  Programeaza un test-ride!