Test Ride
Service
Contact

HONDA CBR 500R

Agresivitate sportivă!

8.050€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Motocicleta perfectă pentru cei ce debutează în familia sportivelor, noul CBR500R este proiectat pentru ca tu să fii întotdeauna în control.
Pentru 2024 CBR500R vine cu Furcă USD Showa Big Piston (SFF-BP), Frână față dublu-disc, etrier axial Nissin, bascula mai usoara, reproiectata, farul led imbunatatit, pentru mai multa lumina.

 • Putere

  47.6 CP 

 • Înălțime șa

  785 mm

 • Consum mixt

  3.5 L/100km

 • Volum rezervor

  17.1 l

Ready? Set. Go!

Inspirat de modelul CBR1000RR, noul model CBR500R evocă design-ul dinamic și sportiv, prin liniile ascutite, agresive, ce incorporează elemente inedite, aerodinamice. Motorul puternic cu 8 valve și 2 cilindri paraleli dezvoltă 47.6 CP și cuplu maxim de 43 NM @ 6500 rpm, cu accelerație îmbunătățită, iar rezervorul are un design inovator ce reușește să crească capacitatea, rămânând simultan compact și ușor.

Bord TFT color

Noul ecran TFT de 5 inchi oferă conectivitate pentru smartphone-uri Honda RoadSync, operat de un comutator cu 4 căi aflat pe comanda staanga și iluminat din spate.

Agilitate compactă

Componentele cu masă mare sunt grupate către centrul motocicletei; motorul este situat adiacent brațului spate, iar cadrul este conceput din oțel în forma de diamant, toate oferind manevrabilitate și reactivitate excepționale. Furca telescopică de 41mm și suspensia spate Pro-link Monoshok sunt ambele ajustabile pentru un maxim de confort, iar ambreiajul anti-alunecare, frâna puternică cu dublu-piston și ABS-ul cu canal dublu asigură un maxim de control, chiar și în condiții umede. Rezultatul este o motocicletă proiectată pentru satisfacția ta.

Proiectat pentru tine

Noul CBR500R este iluminat full-LED pentru un aspect contemporan premium, un consum optim de energie și o vizibilitate sporită. Furca și suspensiile sunt ambele ajustabile pentru un maxim de confort, iar în cazul unei frânări neașteptate, stopurile automate de urgență vă vin în asistență. Nu în ultimul rând, display-ul LCD intuitiv afișează în linia vizuală toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv indicator de viteză și rpm, nivel de combustibil, consum și treaptă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CBR 500 R

DOHC - 2 cilindri (Paralel) - 47.6 CP

Transmisie

8.050€ (TVA Inclus)

 • Dotări
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Lumini Full LED
 • Display LCD
 • Honda Intelligent Security System

Programează un Test Ride

Convinge-te că CBR 500 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CBR 500 R

Descarcă materialele CBR 500 R pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CBR 500 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CBR 650 R

  Materiale cu informaţii despre CBR 500 R.

  Programeaza un test-ride!