Test Ride
Service
Contact

CB750 HORNET

Pret 8.550€ (TVA Inclus)

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km
ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Noul HORNET cu un raport putere-greutate lider de clasă este furnizat de un motor de 67,5 kW și 75 Nm care conduce un pachet de 190 kg. Noua unitate cu două cilindri paraleli, cu opt supape, combinându-se cu un nou cadru ultra-ușor pentru o performanță extrem de agilă dintr-o parte în alta și o accelerație instantanee. Throttle By Wire (TBW) servește până la 3 moduri de condus și controlul cuplului selectabil Honda pe 3 niveluri (HSTC) cu control Wheelie integrat, plus 3 niveluri de frânare a motorului și livrare de putere. Noul cadru poartă suspensie Showa completă: furci USD cu funcție separată de furcă cu piston mare (SFF-BPTM) de 41 mm și amortizor spate care funcționează prin Pro-Link. Etrierele duble, cu montare radială, cu patru pistoane, pentru o franare puternica. Specificația premium include afișaj de instrumente TFT color de 5 inchi, cu control vocal Honda Smartphone (HSVC), iluminare completă cu LED, anulare auto-indicator și tehnologie de semnal de oprire de urgență (ESS)

 • Putere

  91 CP

 • Înălțime șa

  795 mm

 • Consum mixt

  4.35 L/100km

 • Volum rezervor

  15.2 l

 • Cuplu

  75Nm / 7,250rpm

Este foarte distractiv, iar distracția vine cu un preț accesibil.

25 de ani sunt multi in timp de la primul model Hornet și motociclismul a cunoscut unele schimbări majore. Segmentul de motociclete naked continuă să crească atât ca dimensiune, cât și ca complexitate, iar așteptările pilotilor nu au fost niciodată mai mari. Un moment perfect pentru ca un nou Hornet să apara cu un sasiu usor pentru o nouă generație de motociclisti.

Sisteme de control si dotari standard.

Sistemele electronice de asistență pentru condus datorită Throttle By Wire (TBW) includ 3 moduri de condus (plus modul UTILIZATOR), Controlul selectabil al cuplului Honda pe 3 niveluri (HSTC), Controlul Wheelie cu puterea motorului pe 3 niveluri și reglarea frânării motorului.
Pentru a maximiza potențialul noului motor, acesta este găzduit într-un cadru diamant din oțel complet nou, care este extrem de ușor datorită optimizării grosimii peretelui / țevii și rigidității. Pentru o agilitate optimă și un feedback optim, suspensia este de cea mai bună calitate: furca Showa 41 mm SFF-BPTM USD și șocul spate funcționează prin Pro-Link. Etrierele duble, cu patru pistoane, cu montare radială, se opresc puternic, în timp ce anvelopele sunt dimensionate astfel încât să ofere niveluri perfecte de aderență și agilitate - o față cu 120 de secțiuni asortată cu 160 din spate.
Lista bogată de specificații este încadrată de un afișaj color TFT de 5 inchi, care furnizează informații vii și gestionează toate sistemele, precum și conectivitatea sistemului Honda Smartphone Voice Control atât pentru dispozitivele Android, cât și IOS. Toate li

Electronica motorului

Sunt disponibile 3 niveluri de putere a motorului (EP), frână de motor (EB) și control selectabil al cuplului Honda (HSTC) cu control integrat al Wheelie; HSTC poate fi, de asemenea, dezactivat. Modurile de conducere oferă diferite combinații ale fiecărui parametru.
SPORT folosește nivelul 3 EP și nivelul 1 EB și HSTC pentru a oferi performanță maximă cu o intervenție minimă.
Modul STANDARD este o setare intermediară care utilizează setarea de nivelul 2 pentru EP, EB și HSTC.
Modul RAIN folosește cea mai scăzută setare EP, nivelul 1, pentru cea mai puțin agresivă livrare de putere cu nivelul 2 EB și 3 HSTC.
Modul UTILIZATOR permite motociclistului să aleagă dintre cele 3 setări pentru fiecare parametru și să salveze setarea pentru utilizare ulterioară.

Ergonomie și echipari

Poziție de conducere verticală pentru control natural.
Ecran TFT de 5 inchi personalizabil cu indicator de schimbare a treptelor de viteză.
Sistemul Honda Smartphone Voice Control oferă conectivitate pentru smartphone Android și IOS
Semnalizatoarele din spate au semnal de oprire de urgență și tehnologie de anulare automata.

Honda Smartphone Voice Control

De asemenea, în interfață este încorporat sistemul Honda Smartphone Voice Control, care leagă pilotul la Android-ul său în timpul mișcării și permite gestionarea vocală a apelurilor telefonice, mesajelor, muzicii și navigației. Pentru prima dată, mai multe dintre HSVC-uri vor fi accesibile și pe smartphone-urile IOS. Este nevoie de un system de comunicatie Bluetooth montată pe cască, iar smartphone-ul se conectează la bord.

Accesorii

O gamă completă de accesorii este disponibilă pentru Hornet, gata pentru personalizare după preferințele și utilizarea proprietarului.
Pentru o plimbare sportivă agresivă sau o călătorie mai relaxată, un schimbător rapid oferă trepte de viteză superioare instantanee, cu accelerație maximă și trepte inferioare fără ambreiaj, cu funcție auto blip. Sensibilitatea la sarcina pârghiei poate fi reglată în 3 etape, pentru a se potrivi preferințelor.
Capacul monopost din spate adaugă atractivitate sportivă pentru un singur loc, în timp ce o sa cusuta pentru rider - un design nou-nouț finisat în gri/negru - emană un finisaj premium și sporește confortul. De asemenea, sunt noi și greutățile din aluminiu pentru ghidon, suportul de clemă superior al ghidonului, paravanul, benzile pentru roți, suporturile pentru picior și protecțiilee pentru derapaj.
Practicitatea nu a fost uitată. Geanta de rezervor și geantile laterale oferă confort pentru calatorii în timp ce noul design al portbagajului spate oferă securitate pentru bagajele dure. Pentru confortul pilotului, sunt disponibile și mânere încălzite.
Pentru a fi ușor pentru un proprietar, există 3 pachete care grupează bine accesoriile:

PACHET SPORT
Quik Shifter rapid, fly screen, monoport din spate și scarite pentru picior.

PACHET DE STIL
Capete pentru ghidon, suportul de clemă superior al ghidonului, protective rezervor, benzile pentru roți și protectii pentru cadere.

PACHET TOURING
Genti spate, geanta rezervor si geanta sa spate.

Variante de echipare
și dotări.

01

Honda CB 750 HORNET

Liquid-cooled OHC 4-stroke 8-valve parallel twin with 270° - 92 CP - 103 g/km

Transmisie

8.550€ (TVA Inclus)

 • Honda CB 750 HORNET
 • Throttle By Wire (TBW) 3 moduri
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC) 3 moduri
 • Wheelie Control- 3 niveluri
 • Engine Braking and Power - 3 niveluri
 • 5-inch colour TFT
 • Full LED lighting
 • Semnalizare auto cancel
 • Emergency Stop Signals (ESS)
 • Priza USB

Programează un Test Ride

Convinge-te că HORNET este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre HORNET

Descarcă materialele HORNET pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB750 HORNET ?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 1000 R

  Materiale cu informaţii despre CB750 HORNET.

  Programeaza un test-ride!