Test Ride
Service
Contact

CB650R

Pret 9.350€ (TVA Inclus)
9.950€ (TVA Inclus inclus varianta E-clutch

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

Fiecare zi este o călatorie placuta. Începe ziua cu noul CB650R. Stilul Neo Sports Café si cei 4 cilindrii in linie iti ofera o experienta unica.

Actualizări de model 2024: Un ecran TFT nou-nouț de 5 inchi oferă conectivitate Honda RoadSync, operat de un nou comutator cu 4 căi simplificat aflat pe stanga ghidonului. Performanța motorului este neschimbată la o putere de 70 kW și un cuplu de 63 Nm, cu opțiune A2. CB650R - alături de sportiva CBR650R - vvor fi primele Honda care vor fi oferite cu opțiunea tehnologiei Honda E-Clutch, care oferă pilotului posibilitatea de a alege funcționarea automată a ambreiajului prin simpla folosire a pedalei de schimbare.

Junya Ono, lider de proiect, Honda E-Clutch: „Ambreiajul nostru Honda E-Clutch este conceput pentru a oferi motocicliștilor un nou tip de experiență care le poate face călătoria mai distractivă și mai interesantă. De asemenea, ofera eficienta și confort la călătoriile în oraș sau la naveta zilnică. Sperăm că mulți motociclisti vor încerca noul nostru sistem pentru a se bucura de amestecul unic de sportivitate și flexibilitate pe care îl oferă.”

 • Putere

  95.2 CP

 • Înălțime șa

  810 mm

 • Consum mixt

  4.9 L/100km

 • Volum rezervor

  15.4 l

Tehnologia E-clutch

Tehnologia de premieră mondială permite pilotului să pornească, să oprească și să schimbe viteza fără a utiliza maneta de ambreiaj utilizand doar pedala de schimbatorului. Dacă Pilotul dorește, acesta poate acționa maneta ambreiajului în mod normal în orice moment. Când se folosește maneta de ambreiaj, sistemul de ambreiaj Honda E se va reactiva după mai puțin de o secundă peste o anumită turație a motorului sau după 5 secunde la turații mici ale motorului. În cazul în care pilotul dorește să oprească sistemul pentru o anumită călătorie, acest lucru este posibil și prin intermediul comutatorului de pe ghidonul din stânga. Trecerea la operarea manuală este indicată de litera „M” pe tabloul de bord.

Un nou ecran TFT color

Un nou ecran TFT color de 5 inchi este proiectat pentru a fi lizibil în zilele luminoase și oferă conectivitate Honda RoadSync. Gestionat de un comutator nou, ușor de utilizat, cu 4 direcții, iluminat din spate, pe partea stângă, călărețul se poate bucura acum de navigare pe ecran, pas cu pas, pe lângă alte funcții ale smartphone-ului.

Proiectat pentru tine

Dotări premium pentru o motocicletă premium. Noul CB650R este luminat full-LED pentru un aspect modern si contemporan dar si pentru a tine pasul cu noile tehnologii. Deasupra ghidonului de aluminiu, noul display LCD oferă o afișare intuitivă a datelor complete legate de condus: vitezometrul, indicator de treaptă, termperatura lichidului de racire, turometrul și indicatorul de schimbare de treapta viteză. Lampile de semnalizare spate se activează automat în cazul unei frânări rapide, iar noua furcă ajustabilă Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) de 41mm oferă o supensie lină și o reactivitate excelentă a tracțiunii.

Trăiește experiența Honda

Honda Motorcycles App

Configurează-ți motocicleta Honda preferată cu aplicația Honda Motorcycles Europe. E simplu. Alege motocicleta pe care ți-o dorești și selectează culoarea. Apoi vezi cum arată la tine în garaj folosind funcția de realitate augmentată (AR). Vei găsi și un catalog de accesorii integrat din care vei putea selecta accesoriile pe care ți le dorești și vei vedea cum arată montate pe motocicletă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 650 R

DOHC - 4 cilindri paraleli - 95.2 CP

Transmisie

9.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Furca Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP)
 • Display Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Priza USB C
02

CB 650 R E-clutch

DOHC - 4 cilindri paraleli - 95.2 CP

Transmisie

9.950€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Furca Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP)
 • Display Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Priza USB C

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 650 R este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 650 R

Descarcă materialele CB 650 R pentru mai multe informații

Ambreiaj electronic

Afla cum functioneaza noua tehnologie

ÎȚI DOREȘTI UN CB 650 R?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 1000 R

  Materiale cu informaţii despre CB 650 R.

  Programeaza un test-ride!