Test Ride
Service
Contact

HONDA CB 500 X

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

Pret cu voucher RABLA moto
De la - 5.950 € cu TVA

Actualizari de model 2022 CB500X :
Mini-aventurierul Honda compatibil cu permis A2 primește îmbunatațiri majore axate pe performanța. Astfel, noile furci inversate Showa 41 mm cu noua tehnologie: Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD care imbunatateste directia si absoarbe mai bine denivelarile, frane fața cu două discuri și etriere cu montare radial exact ca la modelul Africa Twin. Manevrabilitatea este îmbunatațită și mai mult de noua bascula, care este mai ușora si cu mai multă flexibilitate laterala. Amortizorul spate are noi setari pentru a completa noile furci inversate SHOWA. O roată din fața reproiectata și un radiator mai ușor reduc greutatea, iar noile setari de injecție de combustibil îmbunatațesc caracterul motorului. LED-urile farurilor mai puternice și luminile indicatoare de poziție fața oferă o vizibilitate multe mai mare.

DESCRIERE:
CB500X – lansat inițial în 2013, alături de CB500F naked și CBR500R complet carnate – aduce stilul de aventură crossover trio-ului Honda cu doi cilindri, cu „greutate medie ușoară”, axat pe distracție. Este o motocicletă care, fără zgomot, își face în liniște treaba de a fi extrem de competentă și adaptabilă pentru o mare varietate de proprietari.
Utilitatea lui CB500X se rezuma la o ecuație simplă – un motor bicilindric placut, usor de condus, care produce cuplu real și tracțiune de la turații mici, și turații medii, avand un comportament la acceleratie linear – plus un șasiu care ofera o calatorie extrem de confortabila atât în oraș, cât și în afara orașului. pe autostrada sau drumuri montane, toate îmbracate într-un stil de aventura distinctiv.
Se jongleaza fara efort între rolul de navetist și cel de plimbare de weekend. Suspensia cu cursa lunga absoarbe suprafețele neregulate ale drumului, ghidonul lat oferă efect de control optim, iar poziția de conducere verticală ofera atat confort, cat și un camp vizual larg pentru rider. Cu alte cuvinte, CB500X este un polivalent în toate sensurile termenului.

 • Putere

  47.6 CP 

 • Înălțime șa

  830 mm

 • Consum mixt

  3.6 L/100km

 • Volum rezervor

  17.5 l

CB500X este polivalent

Se poate trece fara efort între rolul de navetist cu cel de ture lungi de weekend. Suspensia cu cursa lunga calca absoarbe suprafețele neregulate ale drumului iar ghidonul larg oferă confort si manevrabilitate si poziția verticala de conducere oferă atat confort, cat și un camp vizual larg pentru rider. Cu alte cuvinte, CB500X este un polivalent în toate sensurile termenului.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 500 X (2022)

DOHC - 2 cilindri paraleli - 47.6 CP

Transmisie

7.750€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Slipper Clutch
 • Dsiplay Digital – LCD
 • Lumini Full LED
 • Roata fata 19 inch
 • Honda Intelligent Security System
 • Furcă USD Showa Big Piston (SFF-BP)
 • Frână față dublu-disc, etrier axial Nissin

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 500 X este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 500 X

Descarcă materialele CB 500 X pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 500 X?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  NC 750 X

  Materiale cu informaţii despre CB 500 X 2022.

  Programeaza un test-ride!