Test Ride
Service
Contact

CB 125 F

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

Pret 3.450€ (TVA Inclus)

O motocicletă de 125 cmc trebuie sa fie o motocicleta polivalenta cu un consum incredibil de 1.5 L/100Km. Pentru unii, reprezintă cea mai economică modalitate de a ajunge de la A la B, atat în ceea ce privește accpretul initial, cat și costurile de intretinele ulterioare. Pentru acești cc=lienti Honda CB125F trebuie sa fie durabila, ușor de intretinut și economica !
Dar pentru mulți motocicliști noi, un 125 este începutul aventurii lor in motociclism, prima lor motocicleta „adevărată”. Așadar, trebuie să ofere toate cele de mai sus, plus tot ce ar trebui să fie o motocicletă – entuziasmul, libertatea și placerea pe care doua roți le aduc în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, trebuie sa fie ușor de gestionat pentru un începator pe masura ce învața si castiga experienta pe doua roti, cu o calitate a construcției și un stil care insufla incredere
Domnul Ken Tomiyasu – Lider de proiect mare (LPL) 2021 CB125F:
„Pentru noi, reperele sunt importante. Așadar, am început o revoluție liniștita cu noul nostru CB125F, pastrandu-și performanța utilă în oraș, dar adaugand o economie de combustibil mult mai mare. De asemenea, dispune de tehnologii avansate cu frecare redusă în motorul eSP, manevrabilitate incredibila a șasiului și arata bine ceea ce un proprietar poate fi cu adevarat mandru. Suntem foarte mandri ca atat de mulți oameni își vor începe calatoria pe motocicletă cu Honda pe CB125F și știm ca va oferi placere și practicitate în egală masura.”

 • Putere

  10.9 CP 

 • Înălțime șa

  790 mm

 • Consum mixt

  1.5 L/100km

 • Volum rezervor

  11 l

Primul moment de libertate deplină.

CB 125 F ar putea fi începutul noii tale aventuri. Reproiectat complet, începând cu roțile, un motor eficient eSP (enhanced Smart Power) și un cadru cu o manevrabilitate excelentă, este acum mai ușor, mai economic, dar in același timp la fel de practic și de performant în mediul urban.

Începe ceva special!

Unde mergi? Tu decizi. Acum ai de ales! Cu 11 Kg mai ușoară față de modelul precedent vei simți diferența pe fiecare viraj. Noul CB 125 F vine echipat cu ecran digital, far LED, un motor eSP răcit cu aer, mono-cilindru cu 2 supape și injecție PGM-FI (Euro 5). Acesta poate livra atât accelerație puternică cât și un consum de doar 1.5l/100km și o autonomie potențială de peste 700 km cu un plin.

O experiență FULL-SIZE

CB125F împrumută stilul familial CB cu rezervor lat și ornamente laterale argintii. Protecția la vânt este asigurată de carenajul unghiular continuat de parbriz, iar motorul negru și evacuarea precum și arcurile roșii ale amortizoarelor spate adaugă un plus de sportivitate. Ecranul digital afișează nivelul de combustibil, treapta de viteză, consumul de carburant și nu numai. În plus motocicleta vine echipată cu far LED, mânere pentru pasager precum și cric central. Astfel, te vei bucura de o călătorie relaxantă.

Variante de echipare
și dotări.

01

CB 125 F

OHC - mono-cilindru, 4 timpi - 10.9 CP

Transmisie

3.450€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Euro 5
 • Display Digital – LCD
 • Far LED
 • CBS

Programează un Test Ride

Convinge-te că CB 125 F este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre CB 125 F

Descarcă materialele CB 125 F pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN CB 125 F?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Programeaza un test-ride!

  Te-ar putea interesa

  CB 125 R

  Materiale cu informaţii despre CB 125 F.

  Programeaza un test-ride!