Test Ride
Service
Contact

HONDA ADV350

TE INVITAM SA TESTEZI ACEST MODEL

Pret 7.350€ (TVA Inclus)Conceput de „New Urban Adventure” , noul 2022 ADV350 combină
rafinamentul și caracterul practic al unui scuter stilat cu stilul SUV robust,
inspirându-se din X-ADV750.

GARANTIE 4 Ani sau 200.000km

ASISTENTA RUTIERA 2 ANI INCLUSA

In 2022 un nou scuter isi ia locul în gama Honda cu performante specializate pentru drumuri mai putin perfecte.
HONDA ADV350 mixeaza stilul de aventură al fratelui său mai mare X-ADV750, cu o specificație robustă a șasiului care include cadru tubular din oțel, furci inversate de 37 mm și amortizoare spate cu rezervor de compensatie, ambele fata si spate cu cursa marita. Motorul său de 330 cmc produce o putere de 21,5 kW și cuplu de 31,5 Nm si transmite puterea la roata din spate care este gestionată de Controlul tractiunii HSTC. Parbrizul este reglabil pe înălțime iar sub sa există loc pentru doua caști integrale și o priză USB Type-C aflata în torpedo din fata. Bordul LCD integrează sistemul Honda Smartphone Voice Control si se porneste prin cheia inteligenta Smart Key care va actiona si Top Boxul spate, toate adaugandu-se la confortul de zi cu zi.

 • Putere

  29 CP 

 • Înălțime șa

  780 mm

 • Consum mixt

  3.3 L/100km

 • Volum rezervor

  11.7 l

Prezentare generală a modelului

Cu poziția sa in stil adventure, ADV350 iese deja în evidență din mulțimea omogena de scutere, iar unghiurile profilate ale carenajului și culorile promoveaza aspectul off-road. X-ADV este un etalon de stil evident.
Practicitatea nu a fost uitată: există loc pentru două căști integrale sub sa, încărcător USB în torpedo și confortul utilizării Smart Key. Ecranul este reglabil pe înălțime, iar bordul LCD integrează și sistemul Honda Smartphone Voice Control.
Stilul aventuros scoate în evidență partea frontală a lui ADV350; poziția de condus oferă control natural, iar șasiul include furci inversate USD de 37 mm, cadru tubular din oțel și amortizoare spate cu rezervor compensator pe gaz reglat pentru a oferi o direcție agilă, feedback și confort. Roțile ușoare de 15 inchi față/14 inchi spate au anvelope fără cameră 120/70-15 față și 140/70-14 spate, permițând ca ADV350 sa aiba o aderență optima în toate condițiile. Pe fata are un singur disc de 256 mm si spate de 240 mm.
Există o mulțime de putere, pentru uz urban și pe autostradă. Un motor Smart Power+ (eSP+) SOHC de 330 cmc cu patru supape oferă o putere maximă de 21,6 kW și un cuplu de 31,9 Nm. Controlul selectabil al controlului tractiunii Honda (HSTC) și semnalele de oprire de urgența, toate sunt standard.

Modern si tehnologizat

Motorul răcit cu lichid este echipat cu Honda Selectable Torque Control (HSTC), pentru o aderență constantă pe roata spate. Carenele elegante au un stil rafinat și aerodinamic iar pentru un confort suplimentar la viteze mari parbrizul electric poate fi reglat pe o distanță mai mare cu 40 mm. Bordul este digital / analog si acum prezinta sistemul de control vocal Honda Smartphone, cu care te poti conecta prin Bluetooth și poti gestiona vocal apelurile telefonice și muzica. Luminile sunt full LED si emit o semnatură luminoasă care are rolul de a atrage atentia in traffic automobilistilor.

Design

Sculptate atat pentru stil, cat și pentru eficiența aerodinamica, liniile de design ascuțite ale lui Forza 350 ofera o modernitate curată și originala, creand o impresie de sportivitate energica și premium. Cuvintele cheie ale echipei de styling „agresiv, tehnic și puternic” își găsesc expresiea într-un nou carenaj frotal si o linie distinctă de design „Z” care creeaza o estetica orientată spre viitor.

Depozitare si priza USB C

Doua caști integrale pot fi depozitate sub sa și este, de asemenea, posibilă compartimentarea zonei de depozitare pentru a gazdui o cască sau echipament de ploaie sau o geanta. Torpedoul din fața stanga este blocabil, iar spațiul sau interior poate fi aranjat pentru a ține un telefon și o sticla cu apa. Mai contine o priza USB, care înlocuiește încărcătorul de 12V ACC din designul anterior.

Smart KEY

cheia inteligenta a lui ADV 350, actionezi controlul butonului principal al contactului, blocarea compartimentului pentru depozitare de sub sa, a torpedoului și a top box-ului de 45 L. Cu cheia inteligentă în buzunar, cutia este descuiată și se blochează automat atunci cand riderul se indeparteaza. De asemenea, poate fi blocat si de la cheie.

Top Box 45L

Se numeste Smart Top Bpx deoarece are actionare electronica prin intermediul cheii inteligente Smart Key. Cand te apropii de scuter el se va debloca automat iar la plecare dupa catva pasi se va bloca tot automat.

 • Optional Smart Top Box 45L

Variante de echipare
și dotări.

01

ADV 350

SOHC- 4 supape - 29 CP

Transmisie

7.350€ (TVA Inclus)

 • Dotari
 • Ecran TFT 5 inchi
 • Smart Key System
 • Lumini full led
 • Priză USB
 • Honda Selectable Torque Control (HSTC)
 • Top Box
 • Conectivitate cu Smartphone (Android)

Programează un Test Ride

Convinge-te că ADV 350 este pentru tine.

Materiale cu informaţii despre ADV 350

Descarcă materialele ADV 350 pentru mai multe informații

ÎȚI DOREȘTI UN ADV 350?

Solicită o ofertă!

Completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant Honda în cel mai scurt timp!

  Oraș
  Dealer
  Model
  Nume
  Email
  Telefon
  Motor Team SRL va prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul
  Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal
  Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla 2020, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu sub rezerva îndeplinirii de cãtre client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2020.
  Informațiile prezentate pe website sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală, iar transmiterea formularului nu echivalează cu plasarea unei comenzi ferme.

  Accesorii FORZA 350

  Te-ar putea interesa

  PCX 125

  Materiale cu informaţii despre ADV 350.

  Accesorii FORZA 350