Test Ride
Service
Contact

CMX 500 REBEL S EDITION

Gama CMX500 Rebel prezintă in 2023 o nouă ediție Titanium Metallic pentru „S” CMX 500 REBEL S EDITION și trei culori noi pentru REBEL 500.
CMX500 Rebel, cel mai popular model din Europa în categoria custom din ultimii doi ani, primește o gamă complet nouă de culori contemporane, iar ediția „S” este disponibilă într-o nouă culoare dinamică.
CMX500 Rebel, echipat cu motor cu două cilindri paraleli de 500 cmc, compatibil cu licența A2, este cel mai bine vândut model din Europa în categoria custom de doi ani. Accesibil, ușor de condus, Rebel are o specificație standard atractivă care include ambreiaj cu alunecre limitata, ilumini cu LED și indicator de treapta a vitezei.
Pentru 2023, CMX500 Rebel primește trei noi opțiuni de culori noi: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Grey și Candy Diesel Red. Versiunea CMX500 Rebel „S”, care dispune de o gamă de accesorii practice și atractive montate din fabrică, inclusiv o carena far, mansoane furcă, plus saua cu cusături tip diamant, este acum disponibilă într-un nou dinamic Titanium Metallic.

2023 CMX500 REBEL