Test Ride
Service
Contact
Android AutoTM*1 va fi integrat cu aventure-ul său emblematic, CRF1100L Africa Twin.

Honda Motor Europe este încântată să anunțe că Android AutoTM*1 va fi integrat cu aventure-ul său emblematic, CRF1100L Africa Twin.

Proprietarii Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports vor putea avea instala noua funcționalitate la reprezentanțele Honda, permițând ca Android Auto să fie utilizat de clienții cu un smartphone Android™. Android Auto este un mod simplu de a utiliza telefonul în timp ce vă aflați pe motocicletă. Cu un afișaj vizual clar și comenzi vocale ușor de utilizat, face ușoară accesarea navigării Google Maps™ și a aplicațiilor dvs. preferate de muzică, mass-media și mesagerie.

Această nouă funcționalitate Android Auto™ adaugă un element suplimentar atracției Africa Twin și, cu soluțiile de conectivitate disponibile acum pe GL1800 Gold Wing, Africa Twin, CB1000R, Forza 750, X-ADV și Forza 350*2, Honda confirma  angajamentul de a aduce mai mult confort stilurilor de viață ale clienților în toată Europa.

Pentru detalii despre disponibilitatea Android Auto, vizitați site-ul oficial Android: https://www.android.com/auto/

Pentru detalii complete despre CRF1100L Africa Twin și CRF1100 Africa Twin Adventure Sports, vă rugăm să vizitați: https://motociclete.motorteam.ro/  sau https://hondanews.eu/eu/en/motorcycles/media/pressreleases/308664/2021-honda-africa-twin

Pentru o privire în culise a victoriei recente Honda în Raliul Dakar din 2021, vă rugăm să vizitați: https://hondanews.eu/eu/en/motorsports/sitesection/rallydakar

*1 – Android Auto este o aplicație mobilă dezvoltată de Google LLC pentru a susține conducerea vehiculelor. Android Auto necesită un smartphone Android cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară și aplicația Android Auto. Când îl utilizați pe Africa Twin, va fi necesară și conexiunea cu o cască cu sistem Bluetooth® (vândută separat). Pot exista costuri de aplicație și comunicare.

*2 – CB1000R, Forza 750 și X-ADV sunt echipate cu sistemul de conectivitate Honda Smartphone Voice Control, care funcționează în tandem cu aplicația Honda RoadSync. Aceeași funcționalitate este disponibilă ca opțiune pe Forza 350.