Test Ride
Service
Contact

CB750 HORNET

Noul HORNET cu un raport putere-greutate lider de clasă este furnizat de un motor de 67,5 kW și 75 Nm care conduce un pachet de 190 kg.

Honda Hornet 2023

Gata să înțepe din nou?

 

La Intermot – salonul motocicletelor de la Köln, Germania – Honda a dezvăluit foarte așteptatul CB750 Hornet, care marchează revenirea în gama a unuia dintre cele mai evocatoare nume dintre modelele naked.

 

Rapid, agil și distractiv, Hornet-ul va asigura o plăcere totală de condus pe orice traseu datorită celui mai bun raport putere/greutate din categoria sa combinat cu echilibrul, stabilitatea și agilitatea pentru care motocicletele Honda au fost întotdeauna foarte apreciate de motociclisti.

23YM HONDA CB750 HORNET

Motor complet nou.

Geamul paralel de 755 cmc este capabil să furnizeze 92 CP (67,5 kW), putere maximă și 75 Nm de cuplu maxim. Datorită greutății sale reduse ale sasiului, impreuna cu un rezervor plin de benzină se obtin doar 190 kg si oferă cel mai bun raport greutate/putere din categoria sa, egal cu 0,36 kW/kg sau 2,81 kg/kW.

CB750 Hornet YM23 Intermot Press Conference

Cadru usor si performant

Cadru din oțel nou-nouț cu structură diamantată, extraordinar de ușor datorită optimizării grosimii și rigidității pereților și țevilor.

23YM HONDA CB750 HORNET

Display de ultima generatie

Lista bogată de funcții este completată cu un afișaj TFT color de 5” care reproduce informațiile în mod clar și vă permite să gestionați toate sistemele, precum și asigurarea conectivității sistemului Honda Smartphone Voice Control pentru dispozitivele Android și iOS.