Test Ride
Service
Contact

Honda a lansat, primul sistem automat de control al ambreiajului din lume Honda E-Clutch

Honda a lansat, primul sistem automat de control al ambreiajului din lume pentru o transmisie de motociclete cu mai multe trepte, care permite pornirea lină, schimbarea treptelor și oprirea fără a fi nevoie ca pilotul să acționeze maneta de ambreiaj. .

 

Honda E-Clutch folosește tehnologia de control electronic pentru a oferi o actiune rapida, la schimbarea treptelor de viteză și o oprire mai naturală. decât operarea manuală a ambreiajului unui rider.

 

Pentru a satisface o gamă largă de cerințe ale pilotului, ambreiajul poate fi acționat ca la o motocicletă manuală normală chiar și atunci când ambreiajul este controlat electronic. Acest lucru permite ca acest ambreiaj să fie utilizat de orice rider cu abilități diverse de condus, dar care se poate concentra pe distracția de a conduce cu mai mult confort.

 

Deoarece sistemul ușor și compact poate fi instalat fără modificări majore ale structurilor existente ale motorului, Honda intenționează să aplice Honda E-Clutch pe modelele sale de motociclete FUN în viitor.

 

24YM Honda E-Clutch